Valul de aer polar care a adus o răcire semnificativă a temperaturilor din România a adus și primele ninsori din acest an. Valorile cu aproape 20 de grade mai mici decât ziua precedentă au așternut deja un strat de zăpadă gros de câțiva centimetri.

Citeste si: VIDEO| Uraganul Lorenzo ajunge în Irlanda

Vezi care este locul cu primul strat de zăpadă

Prima ninsoare din România a fost surprinsă în Bucovina, în zona munților Rarău, în această dimineață.

Un utilizator Facebook a filmat scenele care ne amintesc de faptul că iarna bate la ușă.

A nins ca în povești în zona munților Rarău. Pe filmarea postată pe Facebook, se poate observa cum fulgii de zăpadă cad liniștiți, semn că toamna și-a intrat în forțe și că nu mai este deloc mult până la momentul când va veni și iarna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Este un fenomen care a fost prevăzut de meteorologi, în condițiile în care temperaturile au scăzut brusc. Dacă ieri au fost înregistrate maxime de aproape 30 de grade, astăzi, vineri, nu vor fi mai mult de 11 grade, în unele zone ale țării.

Pe fondul unei astfel de schimbări dramatice, nu este deloc surprinzător că și-au făcut apariția și ninsorile.

Iarna a venit peste România. Vezi care este locul cu primul strat de zăpadă

Citeste si: Imagini HALUCINANTE cu Mario Iorgulescu înainte de teribilul accident în care a murit un tânăr!

Conform meteorologilor, valul de aer polar va menține vremea rece până la sfârșitul săptămânii. După aceea, de săptămâna viitoare, temperaturile vor mai crește ușor, însă acestea nu vor mai depăși valoarea de 25 de grade.

Luna septembrie a fost una bizar de călduroasă, cu valori ce au depășit 30 de grade în unele zone. A fost o continuare a unei veri anormal de fierbinte, luna iunie fiind considerată cea mai călduroasă din ultimii zeci de ani, la nivel european.

Citeste si: Grav accident la Filiași. Un adolescent a murit în urma accidentului provocat de prietenul său

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si