Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Iarnă cruntă. Europa este lovită din plin de Bestia din Est

Bestia din Est, aşa cum numesc englezii acest episod de iarnă severă, loveşte acum cu temperaturi foarte de scăzute. Europa, lovită din plin de iarnă.

Iulian Ciurea,

Iarnă cruntă. Europa este lovită din plin de Bestia din Est.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Apa se transformă instant în gheaţă în Marea Britanie, unde temperaturile au scăzut deja şi până la minus 15 grade.

Englezii şi-au transformat drumurile din faţa caselor în pârtii de schi sau... filmează de la ferestre accidentele care se produc pe şoselele acoperite de polei.

În Scoţia încă mai ninge, deşi această ţară a fost prima din Europa lovită de Bestia din Est, iar vântul amplifică senzaţia de frig pe care o resimte organismul.

Iarnă cruntă peste Europa. Bestia din Est lovește din nou

Atunci când gerul îi lasă, totuşi, să iasă din case, locuitorii din Scoţia fac adevărate jurnale video prin care încearcă să ne anunţe pe noi, ceilalţi europeni, la ce să ne aşteptăm şi cum putem să ne apărăm casele în faţa temperaturilor extrem de scăzute.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„După cum puteţi vedea, totul este îngheţat. Sunt minus 5 grade acum, dar este foarte, foarte frig şi în casă. Este atât de frig, încât am decis să acoper cu folie de împachetat toate ferestrele”, spun oamenii.

Tot în Scoţia, o femeie a fost filmată în timp ce îşi ajuta soţul să urce cu tirul pe un drum îngheţat, iar o plajă- care acum este acoperită de zăpadă îngheţată, a fost trasformată de localnici în...

pârtie de schi.

Englezii sunt convinşi că retrăiesc Marele ger din iarna anului 1963, când termomentrele au arătat şi minus 20 de grade.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI