Coloanele de masini blocate in nameti in judetul Constanta de ieri, s-au mutat in aceasta dimineata la iesirea din orasul Murfatlar.

Politistii au format filtre pe DN 3 la iesirea din Murfatlar catre Ciocarlia pentru fludizarea circulatiei. Chiar si asa, in plin camp, viscolul a lasat urmari adanci. Tir-uri rasturnate de viscol, masini care abia au putut inainta, sosele troienite.

 

Circulatia era complet blocata pe 12 drumuri nationale din Tulcea si Constanta.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Trei femei însărcinate au sunat la 112, disperate că urmează să nască și nu pot ajunge la medic. Pompierii de la ISU Dobrogea le-au venit în ajutor. Una dintre femei a intrat în travaliu exact cand salvatorii au ajuns la ea și a născut acasă. Apoi, alaturi de bebelus, a fost transportata la spital cu o ambulanta.Asistenta care a însoțit-o a filmat o scena emotionanta.

Celelalte gravide au ajuns in siguranta la maternitate.

Pe drumul national 22 din judetul Constanta a fost insa urgie.

Viscolul si troienele care au inghitit totul in cale i-au facut pe oameni sa se simta ca la capatul lumii. Surprinsi de viscolul teribil, zeci de soferi care mergeau spre Tulcea n-au mai putut inainta un metru.

In urma cu cateva ore ISU Dobrogea a anuntat ca nu mai sunt masini inzapezite dar ca sunt deschise doar Autostrada A2 si DN 39.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si