Pe Transalpina, stratul de zapada a trecut pe alocuri de 3 metri si jumatate.

In Poiana Brasov temperaturile au coborat sub zero grade, iar de dimineata a inceput sa ninga abundent. Acesti turisti din Israel au scos telefoanele imediat ce au coborat din autocar. Cu totii au vrut sa imortalizeze zapada de luna mai.

Administratorii domeniului schiabil spun ca desi s-a depus un strat proaspat de zapada, partiile nu vor putea fi folosite pentru schi sau snowboard.

In plus, salvamontistii avertizeaza ca in aceasta perioada exista si risc mare de avalansa in zonele montane in care a nins.

Cum ar fi la peste 2.200 de metri, pe Platoul Bucegi, unde zapada a cazut cu nemiluita. A nins si in Sibiu, la Balea lac, dar si in Cluj.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In comuna Rasca, din Cluj, toate plantele sunt inflorite, iar ninsoarea abundenta care le-a acoperit a compromis deja recoltele oamenilor.

In Maramures, temperaturile au scazut considerabil cu cateva grade sub pragul inghetului, asa ca ploaia s-a transformat repede in ninsnoare. Soferii marturisesc ca iarna in mai i-a prins cu anvelopele gresite.

Din cauza temperaturilor scazute, localnicii din aceasta zona au facut din nou focul in sobe.

Frig a fost si pe malul marii! Vremea mohorata a alungat majoritatea turistilor, dar cativa temerari au iesit pe faleza Cazinoului.

Potrivit meteorologilor, litoralul va fi acoperit de nori pana spre finalul saptamanii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si