Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Iarna nu ne mai iartă! Temperaturile au scăzut drastic, iar ninsorile deja au pus stăpânire pe câteva zone

Iarna se instalează în forţă în ţara noastră, chiar de acum, la mijloc de noiembrie! A început deja să ningă şi să viscolească la munte.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Iarna n-a mai avut răbdare și a venit direct în noiembrie. Iar dacă, până acum, au fost temperaturi cu mult peste normalul perioadei, începând de astăzi, avem parte de viscol și de mai puține grade în termometre decât ar fi trebuit. La munte, pe ici, pe colo, deja s-a depus un strat de zăpadă.

După vara indiană care părea că nu se mai termină și care aproape că ne-a lăsat fără toamnă, peste România, brusc, s-a lăsat iarna.

Citeste si: Schimbările climatice- un dezastru asupra țării noastre. Vezi ce ne așteaptă în următorii ani

La Bâlea lac a nins puternic și a bătut vântul, dar viscolul a lovit și în Argeș, pe Transfăgărășanul deja închis în această perioadă, unde stratul de omăt a ajuns la 10 centimetri.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Deja în Bucegi, la peste 2200 de metri altitudine, ninge de ore bune, după ce temperaturile au scăzut brusc cu multe grade celsius.

În timp ce pe șoselele aflate la înălțime deja a început să se depună zăpadă, puțin mai jos, în stațiunle montane, ceața și ploaia le-au stricat vacanța turiștilor.

Citeste si: Val polar în România. Directorul executiv al ANM, anunţ şoc: ger şi viscol puternic

Temperaturile extrem de mici pentru această perioadă au fost însoțite de vânt puternic și la malul mării Negre.

Vremea s-a schimbat radical pe întregul litoral românesc. În Constanța spre exemplu vântul suflă la rafală cu peste 50 de kilometri pe oră, formând valuri ce pot depăși înălțimea de 2 metri.

Iar meteorologii spun că acesta e doar începutul unor zile cu vreme foarte urâtă și cu temperaturi scăzute.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI