„Iaşiul va fi cel mai păzit oraş din România! Interlopul Costel Corduneanu va fi condus pe ultimul drum, iar poliția și jandarmeria se tem de o eventuală răfuială între clanuri, astfel că se vor lua măsuri de maximă securitate! Oamenii legii vor împânzi tot orașul, ca să se asigure de liniștea și ordinea publică la înmormântarea care va aduce laolaltă capi ai lumii interlope”, a transmis Christian Sabbagh.

Iașiul, cel mai bine păzit oraș la înmormântarea lui Costel Corduneanu

Cunoscuții și prietenii care vin la căpătâiul interlopului Costel Corduneanu să îi aducă un ultim omagiu sunt întâmpinați cu proțap si lăutari. A fost ultima noapte de priveghi la restaurantul din Iași unde a fost depus sicriul celui supranumit „Stăpânul Moldovei”.

Încă de ieri, forțele de ordine din Iași au scos pe străzi mai multe echipaje de poliție care vor supraveghea înmormântarea lui Corduneanu. Interlopul va fi înmormântat în Cimitirul Eternitatea din Iași. Mormântul lui a fost placat cu marmură neagră, iar pe capacul cavoului a fost gravată sigla Jocurilor Olimpice ca un ultim omagiu pentru performanța sportivă pe care a avut-o.
„Amenajarea locului de veci ar fi costat câteva mii de euro, încă se lucrează aici, iar pe cruce a fost gravat mesajul: Nu te vom uita niciodată, legenda noastră”, a transmis Delia Săndulachi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ce sport practică fiica lui Costel Corduneanu? La doar 12 ani, Elisa îi calcă pe urme

De la restaurantul unde este depus, până la cimitir, cortegiul funerar va traversa jumătate de oraș, iar la înmormântare sunt așteptați capi ai lumii interlope. De aceea, polițiștii vor face filtre peste tot, ca să evite eventuale conflicte între clanuri. Costel Corduneanu a murit luni, la un spital din Târgu Mureș, după o operație la inimă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si