„Suntem în luna iubirii și mulți se gândesc deja la cadouri pentru persoana iubită. Florile sunt printre cele mai căutate daruri, așa că am vrut să vedem ce buchete sau aranjamente florale sunt la modă anul acesta. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, se află într-o florărie și ni se alătură cu detalii”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Flori pentru luna iubirii

Mădălina Lambrinoc: De departe, trandafirii rămân în topul preferințelor pentru luna iubirii, însă, în trend vin și buchetele mixte. Ce înseamnă aceste buchete mixte știe Carmen Manu Ioniță. Carmen, despre ce combinații putem vorbi?

Carmen Ioniță: Plecând de la trandafiri, care sunt preferații domnilor și, automat și pentru doamne sunt speciali și minunați și anul acesta îi recomandăm cu mai puțin ambalaj și mai mult cu fundă, să fie simplu, să fie elegant, să poată fi puși rapid în vază. Bineînțeles că lângă trandafir venim în topul preferințelor cu lalelele, cu zambilele, cu altfel de flori pe care putem să le combinăm în buchete și să ieșim cu ele în evidență. Tot aici găsiți și propunerile noastre vis-a-vis de bujori, care sunt spectaculoși, apreciați și iubiți de doamne. Tot în cadrul preferințelor intră și aranjamentele florale pe care noi le propunem cu o trecere de la trandafiri, la zambile, frezii, anemone și lucrate într-un burete ca să poată să reziste mai mult timp.

Citește și: Valentine's Day special: Idei de sărbătorire autentică a iubirii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Mădălina Lambrinoc: Carmen, se mai poartă buchetele acelea impresionante sau rămânem la ceva mai discret? Care e preferința?

Carmen Ioniță: În funcție de buget. Cine își permite, își dorește întotdeauna un buchet impresionant.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si