„Astăzi este o zi specială, tipic românească. 1 martie înseamnă pentru români Mărțișorul, iar doamnele primesc un mic cadou, simbol al primăverii. Pot fi daruri inedite precum broșe, cercei și bentițe. Pe toate le-a adus astăzi în platou Ecaterina Colasîz, creator de accesorii”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Idei inedite de mărțișoare

Simona Pătruleasa: Bună dimineața și bine ai venit la noi! Îți mulțumim că ai adus ceva atât de frumos în platoul Știrilor și felicitări pentru ceea ce faci.

Vreau să ne prezinți puțin acele broșe care sunt superbe de oferit de 1 martie și nu numai.

Citește și: VIDEO- Mărțișorul dulce, un cadou inedit. Cum arată aceste tipuri de mărțișoare

Ecaterina Colasîz: Avem mai multe variante. Pe parcursul timpului am dezvoltat mai multe feluri de broșe și anume pinuri, ceva mai subtile, cum ar fi acestea subțiri, minimaliste. Aici avem un ghiocel, o interpretare, simbolul primăverii, apoi în dimensiuni pot urca și de ce nu și în culori. În primul rând le încurajăm pe fete și pe băieți, de fapt, să facă achiziții care să persiste în timp, nu să fie ceva doar care să se poarte doar în acest sezon. Din contră, este un accesoriu pe care poți să-l porți indiferent de perioadă.

Simona Pătruleasa: Dar ele, într-adevăr, pot să și scoată din anonimat o ținută banală.

Ecaterina Colasîz: Sigur că da. Sunt tipuri de accesorii pe care poți să le ai în geantă și dacă vrei să pleci de la muncă și să mergi la un eveniment poți să pui un accesoriu care sigur schimbă ținuta.

Simona Pătruleasa: Ce le poți sugera doamnelor care vor astăzi să facă un cadou frumos de 1 martie? Ce ar fi potrivit?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ecaterina Colasîz: În primul rând ei le cunosc cel mai bine pe doamne. În ultima vreme, la atelier au venit și cu direcție, adică au venit deja instruiți de acasă ce să cumpere, e o idee foarte bună, dar au venit și cu acest factor surpriză și au ales acolo, o surpriză foarte plăcută. Bărbații sunt destul de atenți și chiar țin cont de obiceiurile astea pe care le avem de așa multă vreme, mărțișor pentru 1 martie, ei chiar vor să impresioneze și să le surprindă pe fete.

Simona Pătruleasa: Spune-ne ce am putea să le oferim mamelor, ce ar fi inspirat să alegem pentru mamele noastre?

Ecaterina Colasîz: Din ce am observat și din preferințele mele, ce-i ofer mamei mele în fiecare an, dar și din ideile pe care cu care vin fetele, sigur că o broșă pe un rever, pe un sacou, funcționează foarte frumos. Și colierele, cum este un colier cu perle, un mic detaliu de cristal e o idee foarte bună care o să fie cu siguranță apreciat de mame, de soacre.

Simona Pătruleasa: Cum alegi materialele?

Ecaterina Colasîz: Contează utilitatea. Noi folosim materiale textile, improvizăm tot timpul și scoatem modele noi, reinterpretând alte modele pe care le-am creat deja, dar ce este inedit și pentru amatorii de găselniță, să zic așa, este acest plastic reciclat. Noi avem o colaborare cu un centru de colectare din București care ne furnizează materia primă. Odată ajunse la noi sticlele de plastic, nu e un proces foarte romantic, dar ne-am asumat, le sterilizăm, le tăiem pe formele de tipar și apoi le modelăm la cald, analog, așa încât

să ajungă niște accesorii pe care femeile chiar să le poarte și care sigur să arate bine.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Simona Pătruleasa: Cum alegi culorile? Ce te inspiră?

Citește și: Felicitări de 1 Martie 2024: Mesaje pentru prima zi de primăvară. „Razele soarelui să vă mângâie sufletul și să aveți putere să doborâți norii de pe cerul vieții voastre!”

Ecaterina Colasîz: Am început să mi ascult mai mult intuiția și contează foarte mult și preferințele fetelor. Eu am o relație foarte bună cu clientele. Îmi place să petrec timp cu ele și mereu le întreb, sunt atentă chiar și când mergem la evenimente, la târguri, pe ce pun mâna. Plec tot timpul de la nevoile clientului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si