"Trebuie să trimiteți pe cineva deoarece viața oaspetelui ar putea fi în pericol. Trimiteți și poliția, sunt droguri și alcool", a fost anunțul la numărul de urgență. 

Aceste imagini au fost filmate în urmă cu o săptămână când Liam Payne era cu iubita în Buenos Aires.

Se pare că cei doi s ar fi certat.

Între timp ea a plecat spre Florida, iar el a rămas acolo. 

S-a cazat singur în hotelul în care și a trăit ultimele clipe din viață. Ce au găsit anchetatorii în camera de hotel provoacă fiori: televizorul era spart, pe masă erau întinse de-a valma mai multe ambalaje din folie de aluminiu, o lumânare și pahare de șampanie- semn că artistul în vârstă de treizeci și unu de ani ar fi consumat alcool și droguri înainte să moară.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De altfel managerul hotelului a alertat autoritățile din pricina zgomotelor infernale care răzbăteau de la etajul trei.

Sky News a publicat convorbirea: "Ce se întâmplă, domnule?- Avem un oaspete care a consumat droguri și alcool, sparge totul prin cameră.- Ați spus alcool și droguri?- Corect, trebuie să trimiteți pe cineva de urgență deoarece se află într-o cameră cu balcon și ne temem că ar putea face ceva care să-i pună viața în pericol"

Inevitabilul s-a produs. La scurt timp, aveau să fie martorii unor scene șocante. Fostul membru al trupei One Direction căzuse de la balcon în curtea interioară.

Ambulanța și poliția au ajuns în șase minute de la apel, dar nimeni nu l-a mai putut salva.

În fața hotelului din Buenos Aires s-au strâns mii de fani. Nimănui nu i-a venit să creadă că artistul a avut parte de un asemenea sfârșit. Ipoteza unui accident nu prea stă în picioare căci toate indiciile par să ducă spre o sinucidere.

Fosta parteneră de viața lui Liam a povestit că artistul britanic avea gânduri negre în ultima vreme, că nu-l mai mulțumea nimic.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si