Ieri a plâns, azi a spus lucrurilor pe nume. Virginia a luat o decizie în ceea ce privește o posbilă relație cu Patrick, iar lui Robi nu i-au picat bine vorbele fostei sale iubite. Ce a decis concurenta?

Virginia, schimbare radicală: Probabil ar fi un deranj foarte mare un posibil cuplu Patrick&Virginia

Virginia a luat decizia de a nu mai plânge din cauza părerilor celor din casă, în special a lui Robi.

Deși a fost rănită inițial, Virginia a ajuns la concluzia că nu a greșit cu nimic, având în vedere că între ea și Robi nu mai există niciun sentiment.

Virginia: Îmi pare foarte rău și îmi cer scuze față de mine pentru că... mai am și eu momentele mele de slăbiciune și m-am lăsat influențată ieri, având în vedere și faptul că am fost bulversată din cauza jignirilor(...) Nu consider că am făcut nimic absolut greșit și oricât aș încerca să-mi caut o vină nu o găsesc. Atât timp cât sunt singură, nu are nimeni niciun drept să-mi judece acțiunile, cu atât mai puțin cât intreacțiunile dintre noi doi nu au fost văzute, nici auzite, de către ceilalți. Nu am obligații față de nimeni și nu are nimeni dreptul să mă tragă la răspundere(...) Cât faci ce simți, un prieten trebuie să te vrea fericit, să-ți vrea binele, nu? Interacțiunile dintre noi doi au fost dintotdeauna(...)

Probabil ar fi un deranj foarte mare un posibil cuplu Patrick&Virginia.

Robi: Un prieten adevărat ar trebui să te vrea fericit alături de fosta lui...

Virginia: Exact.

Citește și: VIDEO "Știm că te dai la femeile noastre" Scandal de proporții între Gagea și Robi. Andreea Mantea, nevoită să intervină: "Afară!"

Virginia și Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

În râsetele băieților la remarca lui Robi, Virginia continuă să își explice postura în care este pusă și ce simte. Concurenta nu înțelege de ce Robi este deranajt de interacțiunile ei cu alți băieți, ea aflându-se într-o emisiune despre iubire, nu despre prietenie. După spusele Virginiei, ea nu ar avea voie să interacționeze și să formeze un cuplu cu cineva din casă sau cu un posibil viitor concurent, pentru că Robi este prieten cu toată lumea și nu concepe ca fosta lui să aibă relații cu amicii săi, lucru de neînțeles în contextul emisiunii în care sunt concurenți.

Virginia: Indiferent de ce spune el, faptele vorbesc de la sine. Dacă ar fi să mă iau după acest principiu, pe care l-au avut majoritatea din ce am văzut, dar doar din gură că cine știe ce ar face sau au făcut deja în viața lor, zic și eu... Înțeleg că băiețeala este mai presus aici decât o relație, deși suntem în casa iubirii, nu în casa prieteniei, dar ar însemna atunci că eu nu ar trebui să fiu cu nimeni.

Că și dacă ar intra un băiat nou, ar trebui să mă grăbesc că în două-trei săptămâni, poate are o conexiune cu Robi. Stai liniștit, Robi. Nu mă bag, nu despart nicio prietenie, fiți fericiți(...) Ce va fi pe viitor, timpul va decide.

Patrick, Virginia, Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

După spusele Virginiei, Robi are o singură curiozitate și anume dacă concurenta a vorbit cu părinții ei despre această situație și ce părere și-au format cu privire la comportamentul ei.

Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Ai vorbit cu familia ta de subiectul ăsta? Dacă părinții tăi sunt de acord cu ce faci, să te dai la prieteni, să mă sune și pe mine taică-tu, te rog frumos, să vorbesc cu el.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

Virginia: Bine, o să-i spun. Ai respect față de părinți, măcar(...) Eu nu am nicio datorie față de tine, tu pentru mine nu mai exiști.

Citește și: VIDEO Patrick, luat la rost de Francesca! Tânăra și-a ieșit din minți după ce a fost criticată: „Ești aici de un an, ai frecat canapeaua”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si