„Detalii cumplite ies la iveală în cazul cadavrului găsit pe marginea autostrăzii A1. Victima, o tânără care locuia în Sectorul 6 al Capitalei, fusese dată dispărută de familie în urmă cu o lună. Deși anchetatorii nu au încă un principal suspect, fostul soț al femeii a făcut declarații halucinante. Atenție, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh.

Se adâncește misterul femeii găsite decedate pe autostradă

„Întrebați Poliția Română, sora ei a dat-o dispărută și nu au făcut absolut nimic”, a spus fostul soț al victimei.
Rezultatul ADN face lumină în cazul cadavrului găsit în saci, pe marginea autostrăzii A1 din Dâmbovița. Femeia găsită fără suflu era dată dispărută de familie de pe 6 martie. De atunci, Mirela nu a mai dat niciun semn de viață celor dragi așa că una dintre surori a anunțat autoritățile.

Citește și: VIDEO. Incendiu devastator într-o clădire de 16 etaje. Cel puțin 5 morți și zeci de răniți

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„De vreo lună de zile m-a anunțat sora ei că a dispărut, am sunat-o și eu că avea mai multe numere de telefon și le schimba întruna”, a mai spus fostul soț.
Apropiații aveau să-și piardă orice speranță că o vor mai găsi pe tânăra de 38 de ani în urmă cu doar câteva zile.
Acesta este momentul șocant în care câțiva muncitori fac descoperirea terifiantă de pe marginea autostrăzii.

Oamenii voiau să schimbe o butelie de gaz, când unul dintre ei a văzut un sac pe marginea șoselei, apoi, la câțiva metri distanță, mai multe rămășite umane. În urma unui apel la 112 mai multe echipaje de poliție au împânzit imediat zona.
Crima misterioasă ridică în continuare o mulțime de întrebări anchetatorilor. Mirela locuia în Sectorul 6 al Capitalei și, conform rudelor, aceasta practica prostituția. Se despărțise de fostul soț în urmă cu 4 ani, iar de atunci ar fi intrat într-o relație de coșmar.
„Trăia într-un concubinaj, avea și ordin de restricție persoana aia. Nu știu de ce nu-l caută. Ar trebui să fie primul”, a mai spus fostul soț.
Concubinul victimei este căutat și la ora actuală pentru a fi dus la audieri. În tot acest timp însă, polițiștii continuă să analizeze imaginile surprinse de camera de supraveghere, dovezi care vor duce cel mai probabil la prinderea criminalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: