Ies la iveală noi detalii în cazul crimei de la Padina. În timp ce familia si prietenii l-au condus astăzi pe ultimul drum pe Sorin, bărbatul ucis cu sânge rece în fața hotelului de lux, surse din anchetă vorbesc despre o răfuiala între clanuri, iar poliția este în alertă. Atenție, urmează imagini si informații care va pot afecta emeoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Crima de la Padina: conflict între două clanuri

La 3 zile de la atacul sângeros, Sorin Anghel, tată a doi minori, a fost condus astăzi pe ultimul drum. Prieteni și rude au venit să-și ia rămas bun de la cel căruia apropiații îi spuneau Soreață.

În noaptea de sâmbătă, Sorin, împreună cu soția sa au participat la o petrecere de ziua îndrăgostiților, în incinta unui hotel de lux din Padina. Cu doar câteva ore înainte de tragedie, în aceeași încăpere, au chefuit cot la cot: atât principalii suspecți, cât și victima, dar și fețe cunoscute din showbizul românesc/

Există ipoteza potrivit căreia conflictul ar fi început după ce atacatorii ar fi jignit-o pe partenera lui Soreață, care s-ar fi urcat pe un scaun și ar fi dansat. De la un schimb de vorbe pana la crima a mai fost un singur pas.

"Procurorul de caz a reținut că vina în declanșarea conflictului aparține părții vătămate și nu a celor 3", a declarat Adrian Grigorescu, avocatul suspecților.



"Am înțeles că acest om a fost un om foarte periculos la viața lui. Există martori care au văzut că a sărit pe copii mei și copii mei au fost atacați de către persoana respectivă", a declarat Sidonia, mama suspecților.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Se pare ca victima, Sorin Anghel, era un personaj cunoscut în lumea interlopă, mulți vorbind despre el ca fiind vărul temutului Florin Ghinea, zis și Ghenosu. De cealaltă parte, cei 3 suspecți, fiii așa zisei vrăjitoare Sidonia, fac parte din clanul Fabian, condus de tatăl lor.

Luis-19 ani, Armando 24 li Laurentiu-32 nu ratează niciun moment pentru a-și etala avuțiile: conduc mașini de lux.

Se plimbă cu iahtul, merg în vacanțe scumpe și își duc traiul de toate zilelela palat.

Totodată, Soreață, bărbatul ucis cu sânge rece, ar fi fost patronul unei firme de pază despre care se spunea că, în realitate, ar fi fost condusă din umbră tot de interlopul Florin Ghinea.

Mai exact, în noaptea fatidica, scandalul s-a iscat între două clanuri: clanul Fabian și cel condus de Ghenosu. Mai mult decât atât, potrivit unor surse din anchetă, ar fi ieșit la iveală că principalii suspecți au livrat droguri pe care mai mulți dintre petrecăreți le-ar fi consumat în acea seară. În timpul investigațiilor, s-a constatat că frații Marin au fost implicați în alte activități infracționale în trecut, inclusiv infracțiuni cu violență, cămătărie, șantaj și trafic de droguri.

Până în acest moment, arma crimei nu a fost găsită, iar cei trei suspecți se afla în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea de la Padina, mărturii cutremurătoare în fața polițiștilor. ,,Sunt într-o stare emoțională delicată''


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si