Într-un moment de luciditate- Fulgy recunoaște că problema drogurilor l-a afectat profund și că are nevoie urgentă de ajutor de specialitate. Însă tânărul de 23 de ani trece rapid de la o astfel de stare la... furie în toată regula!

Iar până la un maraton de atacuri furibunde lansate public e doar un pas.

Potrivit polițiștilor- Ioniță de la Clejani și-a retras plângerea făcută împotriva fiului. Asta după ce ieri insinua că agenții ar fi mințit că el l-a reclamat- sătul să asiste la decăderea groaznică a lui Fulgy.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu alte cuvinte- Clejanii- care au un nume cât de cât respectat în lumea mondenă- transmit un mesaj periculos: cum că acțiunile deplasate ale fiului ar fi normale pentru tânăra generație- ceea ce e total greșit- spun specialiștii.

Astăzi- Viorica de la Clejani nu a mai fost răbdătoare cu camerele de filmat și a răbufnit.

„Ar trebui sa vb si cu un avocat, afirmatiile lor suna a instigare, incitare, a incurajare a unui tip de comportament, asta intra in incidenta legii!”, spun specialiștii.

Ieșirile delirante ale lui Fulgy nu sunt singura problemă din familia Clejanilor

Din păcate- Viorica și Ioniță de la Clejani se confruntă cu un adevărat coșmar cu ambii copii.

Nu doar Fulgy a călcat pe căi greșite- ci și Margherita. Și tânăra a fost prinsă la volan sub influența substanțelor psihoactive după un accident teribil.

La fel ca fratele ei- a făcut spectacol în fața camerelor de filmat....


Iar Viorica de la Clejani era tot nervoasă și a ieșit cu furtunul cu apă la jurnaliști....
Apoi, s-a mai calmat și a dat vina pe iubitul fetei pentru ieșirile ei total nepotrivite...

Nu a trecut multă vreme până când Margherita era acuzată că ar fi bătut două femei de la o agenție imobiliară.

„Copiii acestor celebritati, din pacate, sufera de sindromul invulnerabilitatii perpetuue. Ei simt, cred ca nimic nu ii poate atinge, ca isi pot permite orice extravaganta!”, spun specialiștii.

Fulgy este tratat în continuare la Spitalul Obregia după ieșirile delirante

Revenind la Fulgy- potrivit unor surse- acesta ar fi în continuare internat în spitalul Obregia pentru tratament de specialitate. Fără să facă referire la acest caz- un medic de acolo ne explică ce înseamnă aceste terapii.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Sunt interventii care se fac in echipa, psiholog, medic, asistent social, trebuie sa aflam cintextul individului, ce l a dus la consum, sa incercam sa l extragem din cercul vicios!

Nu exista o garantie din cauza abilitatii dealerilor de dorguri, pacientii pleaca de la noi cu dorinta de a stopa consumul, punem accent pe constienizare ca viata lor se naruie!”, explică Eduard Motoescu, medic la Spitalul Obregia.

Coincidență sau nu... în urmă cu câteva ore... a fost lansată o piesă în care Fulgy e protagonist și al cărei videoclip se pare că a fost filmat acasă la Alex Bodi.

În versuri- fiul Clejanilor vorbește exact despre motivele care l-ar fi împins să recurgă la atacurile publice și la amenințări!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si