,,Detergenții și produsele de îngrijire personală "curăță" buzunarele, golindu-le în ritm accelerat. Așa că oamenii caută tot felul de metode pentru a economisi, cu riscul de face rabat de la rutina zilnică de îngrijire. Și își asumă ca în loc de șampon să se spele cu apă chioară’’, a transmis Christian Sabbagh.

Igiena personală „curăță” buzunarele

Este concluzia amară pe care o trag tot mai mulți clienți care trec pragul magazinelor.

Prețurile detergenților sau ale produselor de îngrijire corporală au explodat, așa că fiecare economisește cum și cât poate.

În vechea hală Obor găsim multe tarabe doldora cu detergenți, deodorante, șampoane sau săpunuri. Iar clienții nu contenesc să apară.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Feliciu Paraschiv, retailer: ,,Este efectul de waterbelt al plafonarii și al continuarii. Este efectul de saltea de apă sau pat de apă, în care dacă te așezi pe o parte, partea cealaltă se ridică. Cam asta s-a întâmplat cu prețurile, în momentul în care plafonezi o zonă, explodează partea cealaltă’’.

Citește și: VIDEO: TVA-ul ar putea crește din următorul an. Ce consecințe vor exista în acest caz?

Statisticile oficiale arată că detergenții s-au scumpit cel mai mult în ultimul an, cu 24%. Și cosmeticele ne scot mai mult din buzunar cu 14 procente). Așa că nu e de mirare că oamenii caută tot felul de alternative.

Mădălina Bichir, reporter Știrile Kanal D- ,,Cei care caută produse mai ieftine apelează de multe ori la comercianții ambulanți care vând la negru detergenți și produse de îngrijire personală’’.

Și platformele online sunt o sursă de unde oamenii pot achiziționa astfel de produse la prețuri de 2-3 ori mai mici decât în magazine. Însă nu înseamnă că acestea sunt și sigure.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si