Virginia și Robi au fost surprinși într-un club din Craiova. Pozele ar fi creat vâlvă în mediul online, iar cei doi au dorit să clarifice situația. Cum au ajuns, de fapt, să se întâlnească în afara emisiunii?

Robi și Virginia, întâlnire de gradul 0 într-un club

În mediul online au circulat mai multe imagini care îi arătau pe Robi și pe Virginia într-un club.

Concurenta a dorit să clarifice situația creată în mediul online și a povestit cum a fost, de fapt, întâlnirea celor doi.

Virginia a spus că, înainte de a ieși în club, a anunțat staff-ul. Concurenta crede că Robi știa că ea se află în club, dar nu l-a interesat și a mers și el. Cu toate acestea, Robi jură că nu știa că Virginia se află în acel loc. Mai mult decât atât, Robi a mărturisit că dacă ar fi știut că Virginia se află în acel loc, ar fi mers mai devreme la ea, dar doar pentru a o saluta.

Citește și: VIDEO Robi, atac la Robert! "Tu ești băiat bun, dar..."- Spiritele s-au încins imediat în Casa Iubirii: "Asta înseamnă să fii șmecher?"

Virginia și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Vreau să vă spun că au apărut în online niște chestii, cum că m-am văzut în afară cu Virginia, nu știam absolut deloc...

Julia: Nu știai că v-ați văzut?

Robi: Nu știam că Virginia e în club.

Virginia: Ba știai. Ba da.

Robi: Eu știam că tu ești în club?

Virginia: Da. Eu am anunțat de vineri, Robi, că merg în clubul respectiv ca să nu fii acolo, special că am văzut...

Antoni: Special ca să vină și el, nu înțeleg, Virginia...

Virginia: Păi pe cine crezi că am anunțat, Antoni?

Robi: Dar nu e vorba despre asta. Eu nu știam că Virginia e în club, jur pe ce am mai scump. Nu aveam nicio idee.

Julia: Dacă anunțai și tu că mergi în club, ți s-ar fi spus să nu mergi că e Virginia acolo.

Robi: Dar eu nu voiam să merg în club. În seara respectivă am vrut să plec spre București și niște prieteni au luat o masă... Nu știam, vă jur(...) Virginia, nu te urmăresc pe Instagram și nu mă uit la poveștile tale. Crezi sau nu, am crezut că ești la mare, jur. N-am avut nici cea mai mică idee și nici nu mi-a zis cineva. Dacă știam că ești în club, probabil veneam mai repede.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A murit „cel mai monstruos culturist din lume”. Sportivul mânca de 7 ori pe zi, peste 16.000 de calorii- antena3.ro

Julia: Te duceai mai repede în club? La ea? Păi cum vine asta?

Robi: La ea. Uite așa. Să dau un bună. Eu am văzut-o pe ea, pe Virginia, în club, târziu, era dimineață. De ce m-aș fi dus la Virginia la trei dimineața?

Virginia

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia: Oare de ce?

Robi: Măi, îți jur că nu știam că ești în club. Julia, nu știu de ce ți se pare așa interesant.

Julia: Râd cu Gagea, ce treabă ai tu?

Robi: Nu mă interesează, mi se pare că râzi așa, la orice, ești aiurea... Eu personal, nu mă interesează dacă credeți, nu am știut că Virginia e în club, credeam că este la mare cu Rebecca.

Patrick: V-ați întâlnit și v-ați salutat și v-ați dus fiecare în treaba lui sau care a fost faza?

Virginia: Nu, Patrick. Nu ne-am întâlnit și nu ne-am salutat. Eu am stat la masa mea cap coadă, de la început, nu știu Robi ce a căutat acolo.

Robi: Mă plimbam și te-am văzut din greșeală. Nici nu am știut că ești în club, n-auzi?!

Virginia a continuat discuția mărturisind cum s-a comportat Robi cu ea în acea seară. Concurenta a ajuns la concluzia că Robi încă o place, chiar dacă acesta neagă. Concurentul a declarat că nu își amintește ce a discutat și nici ce a făcut în seara respectivă.

Virginia și Robi

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia: Poate ne spune Robi ce mi-a zis în acea seară?!

Robi: Ce ți-am zis?

Virginia: Vrei să-ți amintesc?

Robi: Da, te rog. Nu-mi amintesc.

Citeste si: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn- radioimpuls.ro

Citeste si:- antena3.ro

Virginia: În primul rând, eu îți ziceam doar să pleci. S-au băgat și prietenele mele. Am ajuns să vorbesc și cu patronul ca să îi spună să nu vină la mine la masă. Ai insistat foarte mult cu niște declarații și mi-a spus să nu te mai prind că vorbești cu Patrick și cu alt băiat. Nu e de râs pentru că mie nu mi-a făcut plăcere. La un moment dat am vrut să plec eu, deși eram la ziua unei prietene, am și anunțaț.

Robi: Nu-mi amintesc nimic.

Virginia: La un moment dat ai zis stai că plec eu și te-ai întors iar. S-au pus toate fetele în fața mea, tocmai ca să nu ajungi la mine. Ce s-a văzut în poze... eu atunci îți spuneam doar să pleci și ai fost puțin ca scaiul. Așa că, Robi, ai putea să îți asumi. Dacă până acum ai spus că tu nu ai sentimente, că faci asta din gelozie și că tu nu ai fi de acord ca eu să fiu cu orice alt băiat. Nu că nu ai fi de acord, că nu e după tine, dar te-ar măcina chestia asta și vizavi de răspunsul meu, da, s-a dat și la prietenele mele.

Patrick: În seara aia, acolo?

Virginia: Da.

Robi: Nu-mi amintesc. Nu țin minte să mă fi dat la vreo prietenă de-a ta.

Virginia: Uite că îți amintesc eu. S-a luat și prietenul tău de tine. Și nu doar la ea, te-ai dat la mai multe fete.

Robi: Eu nu mai țin minte, dar sunt convins că nu m-am dat la nicio prietenă.

Virginia: Nu te mai da tu pe aici cinstit și cu principii, că nu ai deloc.

Citește și: VIDEO Robi, luat la rost chiar de prietenii săi. Sebastian s-a săturat de glumele lui și reacționează dur: „Faci pe aici numai ce te taie capul”. Începe un nou război în ”Casa iubirii”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si