„Un sfârșit de an plin de noutăți dacă ne luăm și după premiile și distincțiile primite. Dar mai bine să îl lăsăm pe Ilie Caraș să ne vorbească despre noutăți”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Ilie Caraș, un nou stil muzical

Cristina Dorobanțu: Bine ai venit!

Ilie Caraș: Bun găsit și bine v-am regăsit! 

Cristina Dorobanțu: De curând cânți și romanțe...

Ilie Caraș: Mi-a plăcut acest gen de foarte multă vreme. Eu am terminat Conservatorul la secția Canto Clasic și atunci era păcat să nu fac ceva în acest sens, să nu cânt. Chiar dacă eu cânt folclor, din când în când mai cochetez și cu muzica clasică și am zis că romanța e între muzică clasică și folclor și atunci de ce să nu fac acest lucru. Și am avut ocazia să cânt alături de Orchestra Națională a Operei din Brașov și de corul Ciprian Porumbescu de la Suceava, care a fost un spectacol atât de reușit. Romanța se cântă ușor, cu dragoste, pentru că asta înseamnă să iubim.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Alaiul colindătorilor din Timișoara anunță sosirea Crăciunului

Cristina Dorobanțu: Cum a fost experiența? Ai cântat în fața a mii de oameni.

Ilie Caraș: Nu este prima dată. Eu am debutat în facultate când eram la Conservator în „Flautul fermecat” și mi-a plăcut enorm de mult, dar totuși, vezi, fiind un copil de la țară, de la sat, folclorul a rămas prima mea dragoste.

Cristina Dorobanțu: Dacă vorbim de reușite profesionale, anul acesta ai cântat alături de maestrul Nicolae Botgros și Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău.

Ilie Caraș: Cânt mereu de când am câștigat trofeele și premiile. Aproape toate premiile din festivalurile importante de gen am cântat și m-am lansat cu această orchestră minunată, cu Orchestra Națională Lăutarii din Chișinău, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros. Este ceva extraordinar să cânți cu el.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: