Nici bine nu a terminat de prezentat jurnalul de pranz Știrile Kanal D, ca Ilinca s-a urcat la volanul masinii ei si a mers la un circuit de offroad. Acolo a avut parte de multa adrenalina! Si asta pentru ca s-a urcat la volanul unui buggy special echipat pentru off road.

Offroad cu Ilinca Obădescu- relaxare de weekend

Masina testata de Ilinca poate sa prindă chiar si 170 de kilometri la ora. Vedeți in video cum s-a descurcat prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Pasionații de offroad pe patru roți au la dispoziție un mega circuit, primul de acest gen, anvergură și complexitate din România. Acesta este localizat la câțiva kilometri de Capitală, lângă Ciolpani, în incinta bazei sportive TCS Racing Park.

Ilinca Obădescu, o aventură la offroad

Traseul are o lungime de peste 1.200 m, cu 20 de rampe în urcare și coborâre, dintre care 9 sunt pe diagonală, 10 sunt drepte și o rampă spectaculoasă cu trepte construite din anvelope de camion.


Pista include și un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si