Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Imagini amuzante cu godaci care fac baie în nămol, surprinse într-o pădure din Piatra Craiului

Parcul Național Piatra Craiului este unul dintre cele 22 de parcuri naționale naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor.

Ana-Maria Costea,

VIDEO - Imagini amuzante cu godaci care fac baie în nămol, surprinse într-o pădure din Piatra Craiului

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mai mulți godaci grăsunei și simpatici au fost surprinși învățând de la mistreții cu experiență despre băile în nămol. Imaginile au fost filmate într-o pădure din Parcul Național Piatra Craiului.

Citește și: Un bărbat a primit 10 lei pentru a-și cumpăra mâncare. Gestul neașteptat care a urmat i-a înduioșat pe mii de internauți/ „Voi mai găsi de mâncare”

Mulți mistreți trăiesc în Piatra Craiului

Femelele și puii de mistreț trăiesc în cârduri. Ele sunt conduse de scroafele cele mai bătrâne. Masculii trăiesc separat, singuri (cei mai puternici dintre ei) sau în grupuri.

Hrana mistrețului este de cele mai multe ori vegetală, constând în rădăcini, tuberculi, tulpini, fructe. Cu toate acestea, în dieta sa este loc și de larve, râme, gasteropode, ouă, precum și resturi de animale.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Parcul Național Piatra Craiului este unul dintre cele 22 de parcuri naționale naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor- Romsilva, potrivit Breaking News Giurgiu.

Citește și: Medic veterinar, avertisment în privința artificiilor: Animalele riscă să sufere traumatisme sau să se piardă din cauza petardelor și artificiilor

Imagini impresionante cu o turmă de zimbri, surprinse de camerele din Parcul Natural Vânători din Neamț

O turmă de zimbri, formată din cinci femele și patru pui, a fost filmată în timp ce se hrănesc cu ghinde într-o pădure din Romsilva- Parcul Natural Vânători din Neamț. În această turmă este observată și o femelă care își arată afecțiunea față de puiul său.

Zimbrul a fost reintrodus în România  în anul 1958, la aproape două secole de la dispariția sa de silvicultori români.

Acest lucru a fost posibil prin aducerea din Polonia a doi zimbri, pe nume Podarec și Polonka.

În timp s-au format mai multe nuclee de zimbri, iar unul dintre acestea este cel din Parcul Național Vânători Neamț

Citește și: VIDEO Un șacal a fost prins într-un gard într-o comună din Tulcea. Primarul localităţii trage un semnal de alarmă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI