In Bacau, vijelia a fost atat de puternica, incat acoperisurile au zburat de pe cladiri ca niste foi de hartie. 

De sunete si imagini apocaliptice au avut parte locuitorii din Bacau, unde o furtuna de doar cateva minute a facut prapad in oras. Mai multe acoperisuri au zburat de pe case, blocuri si chiar liceul economic din localitate. Nici mall-ul din oras n-a fost ocolit de pagube.

In imaginile de amator surprinse in centrul comercial se poate vedea cum angajatii intai incearca sa opreasca scurgerea din tavan, apoi o iau la fuga si abia scapa sa nu fie loviti de bucatile de rigips care cad de sus.

Vantul a batut atat de tare, incat perdeaua de apa creata aproape a acoperit orasul. Mai multi copaci s-au prabusit pe carosabil.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Urgia a lovit judetul Botosani inca de ieri dupa amiaza. Vantul puternic a smuls din radacini copaci si a doborat la pamant stalpi de elctricitate. Ploile violente au fost insotite si de grindina de mari dimensiuni.

Culturile au fost distruse de bucatile mari de gheata, iar gradinile oamenilor s-au colorat in alb. Grindina le-a dat mari emotii si proprietarilor de masini. Oamenii s-au temut ca autoturismele sa nu fie distruse de gheata care cadea din cer cu o viteza si o forta de nedescris.

Grindina, vijeliile si ploile torentiale au distrus peste 70 la suta din culturile agricole din zona si au lasat mii de oameni fara curent electric pentru cel putin doua zile.

Dupa ploile torentiale care au insotit vijeliile, in mai multe zone din tara au aparut inundatiile pe carosabil. Pe DN7, Valea Oltului, soferii au fost obligati sa ocoleasca printr-o parcare ca sa-si poata continua drumul spre destinatie.

Cu greu au incercat bistritenii sa se apere de piatra cazuta din cer cu umbrelele si, speriati, s-au grabit sa se puna la adapost. Furtuna care le-a lovit orasul a adus piatra de mari dimensiuni si a umplut strazile din oras cu apa.

In jurul pranzului, vijeliile au lovit si Harghita, unde luati din radacini de vant, mai multi copaci s-au prabusit peste doua drumuri nationale si o cale ferata si au blocat traficul pentru cateva ore.

Cea mai mare parte a teritoriului tarii noastre este in continuare sub coduri galbene si portocalii de vijelii, ploi torentiale si vreme extrema, pana maine dimineata, la ora 3.00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si