Gruparea teroristă Hamas a început un atac cu rachete în orașul Kiryat Shmona din nordul țării. Într-o declarație, Hamas afirmă că filiala sa din Liban a lansat 12 rachete. În atacul devastator, mai multe magazine și mașini au fost complet distruse.

Cel puțin două persoane au fost rănite în atacul cu rachete

Acum, orașul a fost în mare parte evacuat pe fondul atacurilor repetate ale Hezbollah și ale facțiunilor teroriste palestiniene aliate din sudul Libanului.

Din păcate, două persoane au fost rănite în atacul din această seară. Tânărul de 25 de ani și bărbatul de 40 de ani au fost duși de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Teroriștii Hamas atacă nordul Israelului

Teroriștii Hamas atacă nordul Israelului cu o ploaie de rachete.

[Sursa foto: X]

Citește și: Războiul Israel-Hamas. Joe Biden: "Cred că avem nevoie de o pauză. O pauză înseamnă să dăm timp pentru a scoate prizonierii afară"

Forțele de Apărare ale Israelului au spus că și ei răspund în acest moment rachetelor lansate în ultimele ore, conform Times of Israel.  Aceștia spun că atacă mai exact cartierele generale militare, pozițiile de lansare a rachetelor, depozitele de arme, complexele militare și alte infrastructuri aparținând Hezbollah.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În imagini se vede cum flăcările puternice se răspândesc în întreaga zonă, spre disperarea pompierilor care încearcă din răsputeri să țină pericolul sub control. Explozia a avut loc pe fondul tensiunilor din ultima perioadă. Grupări susținute de Iran în Yemen au încercat, de asemenea, să atace Israelul dinspre sud în ultimele zile.

Beniamin Netanyahu cere civililor să părăsească nordul Fâșiei Gaza  

Astăzi, 2 noiembrie, forțele de apărare israeliene au declarat faptul că forțele terestre au ucis aproximativ 130 de teroriști în timpul confruntărilor din nordul Fâșiei Gaza.

"În timpul luptelor armate conduse de forțele noastre, aproximativ 130 de teroriști au fost eliminați", precizează FDI. Totodată, războiul nu a avut loc doar la nivel terestru. Nave cu rachete ar fi lovit clădirile capcană și posturile de observare ale Hamas, dar și mai multe situri ale teroriștilor.

Teroriștii Hamas atacă nordul Israelului

Mai multe mașini și magazine au fost avariate în atacul Hamas asupra Israelului.

[Sursa foto: X]

Citește și: O firmă din Capitală este suspectată de autoritățile din SUA. Americanii bănuiesc că ar fi finanțat gruparea teroristă Hezbollah. Cum se spălau banii care ajungeau direct la teroriști?

Beniamin Netanyahu spune că pierderile sunt dureroase, dar nimic nu se va opri. Premierul israelian a cerut din nou civililor palestinieni să părăsească partea de nord a Fâșiei Gaza.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si