Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Imagini copleșitoare. Un copil merge la mormântul tatălui și îl roagă să se joace cu el

Un băiețel în vârstă de doi ani a topit inimile internauților, după ce a mers la mormântul tatălui său pe care îl ruga să se joace cu el.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Micuțul i-a arătat jucăriile sale și îi cântă "la revedere". „Este emoţionant şi mă bucur să îl văd jucându-se aşa, însă mi se rupe sufletul gândindu-mă la relaţia pe care ar fi avut-o dacă Darren ar fi fost în viaţă. De asta fac fotografii, filmez. Pentru că vreau ca atunci când va creşte, să vadă şi să înţeleagă că i-a fost alături în acest fel tatălui său” a povestit Jessica, mama lui Harvey.

Jessica a mai povestit pentru presa de peste Ocean că micuțul Harvey știe că tatăl său se află în Cer, însă legătura dintre ei doi nu a pierit.

„Ştie că tata este acolo, dar nu ştie că a murit cu adevărat. Având în vedere vârsta lui, nu cred că înţelege conceptul de moarte. S-a obişnuit să îl vadă doar în fotografii şi vorbeşte cu el prin mine.

În ultimele trei luni, Harvey a cerut multe. Se uită în jur și dacă cineva este blond, întreabă dacă e tati. Este inimaginabil să ştii că Darren nu a putut petrece decât un an alături de el. La început a fost foarte greu. Harvey este imaginea întruchipată a tatălui său” a mai spus mama băieţelului.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În după-amiaza zilei de 25 octombrie 2017, Jessica și Harvey s-au întors acasă. Acolo l-au găsit pe Darren mort, în mod neaşteptat. Potrivit Daily Mail, o anchetă a hotărât că moartea lui rămâne necunoscută.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI