În imagini se observă cum individul de 25 de ani apare din senin și se așează pe o bancă, aproape de tânăra ce urma să-i cadă victimă. Brusc, bărbatul se ridică în picioare și devine agitat.

Clipe de coșmar pentru tânăra de 20 de ani

Când și-a dat seama că individul îi dă târcoale, Ionela și-a spus c-ar trebui să fugă din calea lui...

„A plecat odată cu mine. M-am oprit, m-am uitat la omul ăla, mă uitam în toate direcţiile, să văd dacă e vreo altă ieşire, şi am plecat!”, a spus victima pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: O tânără a fost ucisă de un bărbat fără adăpost. L-a invitat la masă, din milă, iar el i-a zdrobit craniul

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Numai că nu a scăpat de el. Când s-a asigurat că nu mai e în bătaia camerelor de filmat, agresorul a trecut la atac. După ce a avertizat-o că e îmbrăcată indecent, tânăra povestește că s-a trezit înjurată, scuipată și pălmuită.

Imaginile dinaintea atacului, surprinse pe camerele de supraveghere

Avem şi primele imagini cu momentul în care bărbatul care a bătut-o pe tânăra de 20 de ani pentru că a considerat că este îmbrăcată indecent se pregăteşte să o atace. Atenţie, sunt detalii care vă pot afecta emotional.

Citeste si: VIDEO- Bătaie în trafic, chiar sub ochii polițiștilor de la Rutieră

Agresorul, în continuare de negăsit

Culmea e că a trecut aproape o săptămână de la acel episod, iar bărbatul ce pare să mai fi făcut victime este încă liber... și o amenință în continuare... folosind diverse conturi fictive pe rețelele de socializare. Iată cât de dur sună unul dintre mesaje.

„Într-o bună zi vei plăti pentru topt ce faci acum. În plină zi, în plină stradă, unde e lume mai multă, vei primi răngi în cap (...)” , este mesajul scris de agresorul care în continuare este de negăsit.

Citeste si: Crimă în București. Andreea a fost ucisă de iubit, în curtea casei, în fața fetiței ei de 4 ani. Criminalul a fost găsit mort

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si