Iată drumul forestier pe care ministrul transporturilor ar vrea să îngrămădească mașinile care ajung în dreptul localității Azuga. Are câțiva kilometri și e paralel cu DN1. Însă necesită lucrări ample ca să poată fi circulat.

Acest drum ar trebui să facă parte din centura ocolitoare la care autoritățile visează ca să scape șoferii de calvarul blocajelor spre munte. A fost găsită o șosea paralelă cu Drumul Național 1, care pornește din Comarnic.

Citeste si: Cinci răniţi, între care un copil, în urma unui accident rutier produs pe Valea Prahovei

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Aici asfaltul va fi refăcut, apoi ar trebui să apară două benzi pe sens. Ocolitoarea va fi înreruptă în Sinaia, acolo unde drumul va fi lărgit pe patru benzi. Vor fi create două sensuri giratorii și o pasarelă la ieșire din oraș.

Imagini de pe drumul care ar urma să devină alternativă la DN1

VLAD OPREA- PRIMARUL ORASULUI SINAIA: Cu 200 de milioane de euro cred eu ca se poate rezolva.

Într-o prima etapa, nu total, dar se imbunatateste substantial circulatia pe Valea Prahovei care vedeti este o mare problema.

Nu sunt optimiste nici ONG-urile, mai ales că autoritățile spun că vor face șoseaua din bani europeni.

Executivul susține că această șosea de compromis nu va afecta construcția autostrăzii Comarnic- Brașov. Se va face și asta, dar nu știm când. Guvernul ia în calcul finanțarea de la bugetul de stat.

Citeste si: Coloane de autovehicule pe DN 1, pe Valea Prahovei

În jur de 300 de milioane de euro pe an ar putea fi alocați din fonduri proprii pentru ca șoseaua de mare viteză să prindă viață. Costul total estimat al proiectului ar fi de aproximativ un miliard de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si