Imagini cu un elicopter înmatriculat în SUA, în timp ce aterizează într-o benzinărie din Curtea de Argeș au ajuns virale în mediul online! Cei prezenți acolo s-au amuzat copios și au filmat întregul moment. Cel mai probabil, aparatul de zbor, cu o autonomie de aproximativ 500 de km, a rămas fără combustibil.

De obicei, acest tip de elicopter folosește avgas, un combustibil specific aviației, însă în caz de urgență poate fi alimentat și cu benzină auto.

Cum au comentat internauții această situație?

Comentariile nu au întârziat să apară pe Facebook.

”Totul este posibil când ești șmecher și ai bani mulți...”, a scris cineva.

Citește și: Cea mai amuzantă „perlă” de la simularea de limba română! Ce a spus o tânără că i-a picat la Bac?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Viitorul sună bine, știe omu ce știe... gata cu poliția, cu radare... și aglomerație de mașini”, a mai scris un utilizator.

„A băgat GPL de 50 lei, eram acolo!", a adăugat cineva.

Elicopter la benzinărie

Imagine cu elicopterul care a aterizat la benzinărie.

[Sursa foto: Facebook]

Elicopter la benzinărie

Imagine cu elicopterul care a aterizat la benzinărie.

[Sursa foto: Facebook]

De asemenea, un bărbat a ținut să menționeze faptul că un elicopter nu se alimentează cu combustibil distribuit la benzinăriile obișnuite, iar el a sugerat că aparatul a fost mutat, deoarece se afla pe copertina benzinăriei.

Un alt elicopter a fost surprins la o benzinărie din Focșani

În anul 2021, tot în luna aprilie un autotren care transporta un elicopter al Armatei Române s-a oprit să alimenteze, la o benzinărie de pe centura din Focșani. Imaginea a fost surprinsă de un localnic, iar mai apoi a ajuns rapid pe Facebook.

Citește și: Cartea de evidență personală a lui Nicolae Ceaușescu, un document "ireal" din perioada comunistă. Cum arată actul cu numărul 0000001

Comentariile au fost și ele pe măsură.

”Îl duce la programul “Rabla” să i-a unul electric!!”, sau „Alimentează să plece în Ucraina să se bată cu Putin”, sunt doar două dintre mesajele care au fost lăsate la postare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si