Noua proprietate a miliaradarului american Jeff Bezos, se întinde pe mai bine de 3 hectare. Casa în sine e mai degrabă un palat.

Amplasata in Beverly Hills, langa Los Angeles, achizitia de lux are 37 000 de meri patrati. Proprietatea include pe langa cladirea principala mai multe pensiuni pentru oaspeti, un teren de tenis si unul de golf.

Jeff Bezos și iubita lui, Lauren Sanchez, își căutau de un an o locuință în insorita Californie.

Casa este tot ceea ce ar putea visa cel mai bogat om din lume. Livingul este mobilat cu multiple canapele pentru relaxare si un bar generos.Casa are nu mai putin de 4 semineee.

In imediata apropiere a sufrageriei, se afla bucataria demna de un masterchef intr-un stil clasic si modern in acelasi timp. O masa pentru 10 persoane este amenajta in locul special de luat masa, intr-o atmosfera intima, care aminteste de vechile conacuri americane.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Un al doilea living primitor, cu mobila din lemn masiv asigura proprietarii ca isi vor petrecere momente relaxante.

In total sunt 7 dormitoare, cu un design elegant si 9 bai pentru confortul deplin al gazdei si oaspetilor.

Citeste si: VINEREA NEAGRA pentru un bogatas al planetei! Chiar inainte de Paste, a pierdut intr-o singura zi 2,8 miliarde de dolari!

 Imagini din casa de 165 de milioane de dolari a lui Jeff Bezos

Apartamentul matrimonial cuprinde un dormitor spatios si doua bai de exceptie, pentru ea si el: cu sauna, cada ingropata si cabina separata de dus. La acestea se adauga un dressing impresionant unde proprietarii isi pastreaza garderoba.

La demisol planul casei dispune de o sala de jocuri cu o masa de biliard, bar si o incapere pentru activitati sportive.

La exterior, parcarea spatioasa poate gazdui 20 de masini. Casa este amplasata intr-o oaza de verdeata cu piscina si iaz artificial in care sunt pesti Koi japonezi, extrem de valorosi. Un exemplar poate ajunge sa coste chiar si 50.000 de dolari.

Citeste si: Cei mai bogaţi oameni din lume şi-au mărit averile cu 1.200 de miliarde de dolari. Afacerile bizare sunt înfloritoare

Resedinta a fost construita in anii 1930 de Jack Warner, cofondatorul companiei de productie cinematografica Warner Brothers.

Cu o avere estimata de Forbes la peste 131 de miliarde de dolari, Jeff Bezos, considerat cel mai bogat om din lume, detine proprietati de lux in intreaga lume. Dar aceasta ultima achizitie este considerata cea mai scumpa tranzactie imobiliara de pe planeta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si