Totul se petece în apropierea unei case de marcat. La un moment dat, una dintre femei se ia la bătaie cu o altă clientă. Este nevoie de intervenția unui agent de pază pentru a aplana conflictul.

Oraşul chinez Wuhan, unde coronavirsul 2019-nCoV a fost descoperit la finalul lunii decembrie, este plasat parţial în carantină, începând de joi. Autorităţile au luat decizia în încercarea de a opri răspândirea virusului care a ucis deja 17 persoane.

Citeste si: Coronavirusul din China alertează România. Măsuri speciale pe Aeroportul din Cluj

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Oraşul cu 11 milioane de locuritori este capitala provinciei Hubei, unde au fost înregistrate decesele. Au fost confirmate peste 580 de cazuri de infectare în 25 de provincii ale Chinei.

Săptămâna aceasta a fost confirmat şi primul caz de infecţie cu acest nou virus în Statele Unite. Cazuri au fost raportate şi în Coreea de Sud, Thailanda şi Japonia şi mai multe suspecte, în Australia. Miercuri, Hong Kong a raportat primele două cazuri pe teritoriul său.

Citeste si: Oraşul chinez Wuhan, plasat parţial în carantină din cauza virusului care a ucis 17 persoane

Virusul, din aceeaşi familie cu SARS (sindromul respirator sever acut), s-a extins în mai multe ţări din Asia şi chiar în Statele Unite, unde s-au înregistrat câteva cazuri.

Controale ale temperaturii corporale s-au generalizat în mai multe aeroporturi din Asia, la Pacific, dar şi în Regatul Unit, Nigeria şi Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si