ACTUALIZARE. Sora si mama lui Dan Camarzan au fost de fata cand acesta si-ar fi sugrumat bunica. Ele au fost si cele care au sunat la 112. Medicii ajunsi la casa fostului milionar nu au reusit sa o mai salveze pe batrana. 

Magistratii au decis ca fostul milionar sa ramana in spatele gratiilor pentru urmatoarele 30 de zile.

Fostul milionar a ajuns celebru prin excentricitatile sale. In 2008, omul lua elicopterul ca sa ajunga in cluburile din Mamaia, unde cheltuia chiar si 15.000 de euro pe o sticla de sampanie. Declinul lui Dan Camarzan a inceput odata cu prabusirea afacerilor imobiliare, dar si dupa ce sotia lui l-a parasit. Intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea Asta-i Romania!, fostul milionar explica de ce a ales sa fie suveran.

Problemele din afaceri, dar si din viata personala, parca i-au luat mintile lui Camarzan. El s-a autointitutlat roman nascut viu. A reusit sa promoveze acest cult si sa atraga si alti adepti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Procurorii care insturmenteaza dosarul de omor spun ca vor cere ca Dan Camarzan sa fie supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca are discernamant. Totusi, el deja a fost testat, intr-un alt dosar, deschis dupa ce a batut un barbat intr-un bar.

In plus, testele de sange vor arata si daca fostul milionar a consumat substante interzise inainte de a comite presupusul omor.

La iesirea de la instanta, omul de afaceri a avut o declaratie halucinanta, spunand ca bunica este tatal lui. El a adaugat ca trebuie sa ne gandim la Sfinxul din Bucegi si ca e cineva care fura trupurile oamenilor.

Camarzan le-a spus anchetatorilor ca si-a strangulat bunica, luni dimineața. Echipajul SMURD sosit la fața locului la doar cateva minute după un apel la 112 a încercat resuscitarea femeii fara succes insa si a fost cerut în sprijin un alt echipaj, de această data dotat cu terapie intensiva mobila. Din nefericire victima a fost declarată decedată.

„Pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viaţa bunicii materne, prin exercitarea de agresiuni fizice, fapta fiind comisa in locuinta comuna”, susţin procurorii.

Dan Camarzan este unul dintre cei mai bogati romani, fiind în inclus în Topul Forbes, cu o avere de aproxiamtiv 30 de milioane de euro. El are afaceri în IT şi imobiliare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si