Poliţistul, agent principal la Secţia Rurală de Poliţie Valea lui Mihai, îşi petrecuse noaptea de vineri spre sâmbătă în clubul Cris cu un grup de tineri din Chişcău, inclusiv cu victima, care îi este prieten şi vecin, potrivit presei locale.

Citeste si: Moartea șocantă a unei tinere de 15 ani. Iubitul a înjunghiat-o și a aruncat-o în tufiș

Polițistul l-a luat la pumni pe prieten chiar dacă era leșinat

Incidentul s-a produs în jurul orei 2.30 şi a fost filmat de un martor al scenei, potrivit eBihoreanul. Din înregistrare se vede că între cei doi s-a iscat o ceartă în faţa clubului, discuţiile degenerând în ţipete şi îmbrânceli, iar la un moment dat, poliţistul a sărit asupra tânărului şi l-a trântit la pământ.

În cădere, tânărul s-a lovit puternic la cap şi a leşinat, moment în care oamenii din jur au sărit să-l ajute. Mai puţin poliţistul, care s-a aruncat asupra victimei, chiar dacă aceasta nu se mai mişca, şi a luat-o la pumni, până când a fost îndepărtat de prietenii săi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Apel făcut de Poliția Română! O tânără de 15 ani este de negăsit

Plângere penală împotriva agresorului

Victima poliţistului a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Marţi, victima a depus o plângere penală împotriva agresorului său la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuş, unde s-a şi deschis un dosar penal împotriva polițistului, pentru loviri şi alte violenţe.

Citeste si: Care a fost ultima dorință a lui Florin Condurățeanu?! Fiul lui rupe tăcerea: „Aveam o relație specială, eram prieteni”

Reacția oficială a Poliției Bihor

Într-o informare transmisă la solicitarea publicației Bihoreanul, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, a precizat că „la nivelul conducerii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor nu sunt tolerate astfel de comportamente” şi că şefii instituţiei au dispus „efectuarea de verificări prin Biroul Control Intern”.

„La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun. Totodată, vă asigurăm că oferim tot sprijinul necesar unității de parchet competente, respectiv Parchetului de pe lângă Judecătoria Beiuș, care derulează ancheta proprie cu privire acest caz”, se arată în mesajul Poliţiei Bihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si