@rpd.art Spune daca e normal asa ceva?! #rpdart #parents ♬ Epic- Joystock

O fetiță a fost filmată cum se balansează cu putere într-un leagăn improvizat în balconul deschis al unui apartament din Florești, Cluj.

După ce au văzut imaginile, devenite virale pe internet, oamenii s-au revoltat.

Citește și: VIDEO- Halucinant! Doi copii au fost filmați când alergau pe acoperișul unui bloc din Florești, județul Cluj

Fetița de 5 ani a stat nesupravegheată pe balcon

Imaginile cu copila care se dă în leagăn la etajul trei au fost filmate de un localnic dintr-un bloc vecin și au fost publicate pe TikTok. Totul s-a petrecut miercuri, în orașul Florești din Cluj. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetița, în vârstă de aproximativ 5-6 ani, se dă pe leagăn, singură, în balconul deschis al unui apartament situat la etajul 3.

Nimeni nu a supravegheat-o pe micuță în tot acel timp. 

„Ziceți voi dacă e normal ce a făcut părintele acela? I-a făcut un leagăn la etajul 3 și fata se dă, se dă și, din ce văd, numai niște sticlă o protejează(...) Vai de capul meu! Și se și împinge cu picioarele”, spune cel care a filmat și a publicat filmarea pe TikTok.

Citește și: Stima de sine ne costă mult. Românii cu stimă de sine scăzută ajung să plătească peste 6.000 de lei pe an

Doi copii au fost filmați când alergau pe acoperișul unui bloc din Florești, județul Cluj

Doi copii au fost filmați în timp ce  alergau pe acoperișul de țiglă al unui blo c din Florești. Scenele sunt extrem de periculoase, un accident putându-se petrece în orice moment.

Nu este clar cum au reușit cei doi copii să urce pe acoperiș, dar unul dintre ei s-a apropiat chiar de margine și s-a uitat în jos, fără niciun fel de teamă.

Citește și:  Mai mulți elevi au mers la școală în pijamale, în urma unei provocări de pe TikTok: „Un atac emoțional”

Cea care a filmat scenele a spus că a sunat la 112, pentru ca cineva să intervină. Administrația de locatari are obligația de a securiza accesul pe bloc, pentru a nu se produce vreun accident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si