Nimic, insa, din somptuozitatea ceremoniei nu i-a stirbit din simplitatea care, iata, o ajuta sa scrie istorie pentru ea si pentru Romania!

Din tribuna cu sufletul la gura, a stat mama Simonei, al carei vis, sa isi vada fata campioana la Wibledon s-a realizat.

Citeste si: Simona Halep va prezenta, miercuri, la ora 19.00, pe Arena Naţională, trofeul câştigat la Wimbledon

Iar lacrimile mamei au curs neicetat. Bucuria de a-si vedea copilul primind cea mai mare distinctie in tenis. Un vis in care Tanisa si Stere Halep si-au investit fiecare ban si emotie.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

SIMONA HALEP: A fost visul mamei mele. Cand aveam 10, 12 ani mi-a spus ca daca vreau sa fac ceva in tenis, trebuie sa joc finala de la Wimbledon. A venit aceea zi asa ca multumesc mama, multumesc parintilor mei de fapt.

Efortul a meritat, iar performata Simona Halep a fost apreciata si de casa regala Britanica.

Aseara, Simona Halep a stralucit la Balul Campionilor".

A aparut la dineul organizat in onoarea sa si a lui Novak Djokovici insotita de Darren Cahill, de Virginia Ruzici, de familie si de membrii echipei sale.

Dar povestea aceasta de succes a inceput cu un copil cu o racheta in mana si si o tolba plina de vise. Unul dintre ele sa ajunga cea mai buna din lume si sa straluceasca pe marile terenuri de tenis ale lumii.

O misiune indeplinita, este camioana pe zgura de la Roolland Garros si iarba de la Wimbledon.

Citeste si: Simona Halep, decorată de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Steaua României”

Simona Halep, fata care nu a avut papusi in copilarie prefera sa se joace pe teren, era tunsa scurt, avea mereu zambetul pe buze si isi dorea inca de copil sa cucereasca cele mai mari trofee.

Asa a ajuns Simona madria unei natiuni. Prin munca ne-a aratat tuturor ca se poate, si inspira zeci de mii de micuti sa intre pe terenul de tenis. Odata cu ea, traim si noi visul de a ajunge deasupra lumii intregi. Si pentru asta Simona, noi iti multumim.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si