Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Imagini incredibile la Brașov! A aruncat pe fereastră tot ce avea în casă, direct de la etajul 7

Femeia a fost imobilizată de către polițiști, după care a ajuns la secție, în urma gestului său.

Redactia Stirile Kanal D,

A aruncat tot din casă, de la etajul 7 [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

„Scene halucinante au fost filmate într-un cartier din Brașov. Liniștea locatarilor a fost zdruncinată în plină zi de gestul inexplicabil al unei femei, care a început să arunce mai multe lucruri din casă, din apartamentul aflat la etajul șapte”, a transmis Christian Sabbagh.

Imaginile surprinse de martori vin dintr-un cartier rezidențial din Brașov. Liniștea locatarilor a fost întreruptă brusc de țipetele unei femei, care a început să arunce diverse lucruri pe geam. Pe lângă haine și genți, pe stradă și pe spațiul verde au aterizat și obiecte dure, dovadă stă zgomotul de geam spart. În timp ce unii trecători au început să adune din lucruri, alții au privit spectacolul. În urma mai multor apeluri la 112, la fața locului s-au deplasat două autospeciale ale poliției și o ambulanță. Femeia a fost imobilizată și dusă la secție.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Pompierii din Constanța le-au dat o nouă șansă la viață unor pui de pisică. Salvatorii au scos felinele din țevile unui bloc, unde erau captive: „Orice viață contează!”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI