„Un preot, un primar și o presupusă amantă sau încăierat pe stradă. Sună a început de banc, însă este o întâmplare reală, care a avut loc la Cernavodă. Primarul localității spune că a fost agresat fizic, atunci când se întorcea către casă. Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar pe fir au intrat polițiștii. Cei doi agresori au fost plasați sub control judiciar, iar preotul bătăuș nu mai are voie să slujească.

Vă avertizez, urmează imagini cu un puternic impact emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

„În timp ce mă deplasam am către casă, avem în mână o pungă cu cireșe, din partea dreaptă spate au venit două persoane și, după cum ați văzut și în filmare, m-au agresat”, spune edilul.

primar batut, preot bataus, amanta

Toată scena a fost filmată. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Atacul sălbatic a avut loc zilele trecute, atunci când Liviu Negoiță se îndrepta către casă. Mai avea doar câțiva metri până să ajungă, însă a fost oprit din senin de o femeie și un bărbat. Edilul spune că este vorba despre un preot și amanta acestuia, ambii membrii unui partid adversar. Fără să stea pe gânduri, după un scurt schimb de replici, femeia îl lovește cu capul, apoi intervine și partenerul ei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Probabil nu știau că sunt cele patru camere care în permanență monitorizează. Noi ne cunoaștem doamnă, Cernavodă este o comună mai mare, nouă așa ne place sa spunem. Noi ne cunoaștem într noi”, mai spune primarul.

După agresiune, primarul a depus o plângere la parchet și și-a scos și un certificat medico-legal. A scăpat cu răni ușoare, însă chiar și așa agresorii au ajuns pe mâna poliției.

Cazul a ajuns și în atenția arhiepiscopiei, care a dispus imediat suspendarea preotului pentru o perioadă de 30 de zile: „Asupra angajatului s-a exercitat o anchetă bisericească începând cu data de 25, pe perioada anchetei care va dura 30 de zile, respectivul angajat fiind suspendat din preoție, nemaiavând dreptul de a practica așadar sfintele slujbe.”

primar batut, preot bataus, amanta

Bătaia a ajuns până la urechile enoriașilor, care l-au taxat dur pe preot: „A înnebunit lumea, nu vedeți?! De ce nu-i dă afară, domnule? De ce îi lasă?”, „Te face să nu mai ai încredere. De fapt în ziua de astăzi nici nu mai avem preoți, avem afaceriști.”

După o noapte de arest, cei doi agresori au fost plasați sub control judiciar. Polițiștii au deschis un dosar pentru loviri și alte violențe.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Detalii șocante despre unul dintre presupușii criminali ai bărbatului ucis în Parcul Crângași. Cine este tânărul poreclit "Beleaua"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si