Un accident care se putea transforma în orice moment într-o tragedie a fost surprins miercuri, 12 iunie, la Timișoara. O copilă de doar 12 ani a fost lovită în plin de un tramvai. Din fericire, fata a scăpat ca prin urechile acului. 

Oamenii care au văzut accidentul au fost șocați și, pentru câteva secunde, s-au temut de ce e mai rău. 

Citește și: VIDEO Lecții de traforaj pentru copii! Cei mici au descoperit distracția acestei activități

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

fata lovita, accident tramvai, tramvai timisoara

Fata nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

[Sursa foto: Cameră de supraveghere]

Momentul în care fata este lovită de tramvai 

Tramvaiul care circula pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara era condus de un bărbat de 51 de ani. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropiere se observă exact momentul în care fata traversează în fugă strada pe trecerea de pietoni.

În momentul în care a văzut-o pe cea mică, conducătorul tramvaiului nu a mai putut să îl oprească, astfel că a acroșat-o în plin pe copilă. Din fericire, aceasta nu a suferit vătămări și nu a fost nevoie să fie transportată la spital.

La fața locului au ajuns oamenii legii, care l-au testat pe conducătorul tramvaiului cu un aparat alcooltest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii, care s-au sesizat din oficiu, au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Citește și: VIDEO- Haos în Capitală după ce un autoturism a rămas blocat pe șinele de tramvai! Șoferul voia să evite traficul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si