Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Imagini inedite cu un leu care se plimbă pe malul Nistrului, în Republica Moldova. Autoritățile: „Se plimbă alături de stăpânul lui”

Leul se plimba în voie pe malul Nistrului. Oamenii au alertat autoritățile, dar răspunsul primit este unul uimitor!

Ana-Maria Costea,

VIDEO - Imagini inedite cu un leu care se plimbă pe malul Nistrului, în Republica Moldova. Autoritățile: „Se plimbă alături de stăpânul lui”

[Sursa foto: stiri.md]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un leu a fost zărit de câțiva pescari în localitatea Palanca din Republica Moldova, pe malul Nistrului. Oamenii l-au filmat pe animalul sălbatic.

Răspunsul primit din partea autorităților este halucinant.

Șeful Inspectoratului pentru Protecția Mediului, Ion Bulmaga, a comunicat pentru Stiri.md că nu este nicio problemă sau motiv de îngrijorare, deoarece leul aparține unui cetățean, care ar fi primit animalul în dar.

Citește și: Câţi peşti din cei 1.500 care se aflau în acvariul AquaDom în timpul exploziei din Berlin au fost salvați? Acum se află într-o grădină zoologică

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

„Animalul în vârstă de 6 luni se plimba alături de stăpân! Acesta i-a fost adus în dar cetățeanului R.

Moldova de Grădina Zoologică de la Odesa, în semn de mulțumire pentru suportul acordat refugiaților!”, a comunicat Bulmaga.

Potrivit reprezentanților Grădinii Zoologice, din Chișinău nu lipsește niciun leu.

Citește și: Ucis de elefantul pe care-l îngrijea

Un pui de cimpanzeu dintr-o specie foarte rară s-a născut la o grădină zoologică din Marea Britanie

Grădina Zoologică  din Chester, Marea Britanie, a anunțat naștera unuia dintre cei mai rari cimpanzei din lume. El face parte dintr-o specie aflată în pericol de dispariție care mai are foarte puține exemplare rămase în sălbăticie.

Conservaționiștii spun că este „cel mai rar cimpanzeu din lume".

Citește și:  Focar de rabie în Satu Mare. O vulpe turbată, găsită moartă într-o gospodărie, după ce s-a jucat cu un câine

Grădina zoologică din  Marea Britanie   a anunțat că această naștere reprezintă  „un impuls mic, dar vital”  pentru viitorul speciei pe pământ. De asemenea, această specie ar fi chiar  „foarte amenințată în sălbăticie”.

„În ultimii 25 de ani, lumea a pierdut 80% din populația de cimpanzei occidentali, așa că sosirea unui pui sănătos aici, la Chester, ne oferă o speranță reală

că putem contribui la schimbarea situației acestei specii", a declarat unul dintre reprezentanții parcului zoologic, Mike Jordan, potrivit BBC.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI