„În ciuda temperaturilor deloc prietenoase, pe plajă au fost surprinse imagini total neobișnuite pentru această perioadă a anului. Colega mea, Raluca Sevastru, ne spune mai multe despre asta dar și despre cum este acum vremea în Constanța”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Au făcut baie în mare pe cod roșu de vreme severă

„Imagini incredibile vin din portul Tomis, unde un tânăr curajos a făcut ieri, în plin cod roșu, o baie în mare. A intrat în apa agitată și rece și a înotat câteva minute în pielea goală.

Nu a purtat costum de neopren care să-l protejeze și nici vreo vestă de salvare.
Astăzi, până la ora 10 suntem sub cod galben de vreme rea. Acum vântul a scăzut din intensitate iar dacă ieri valurile atingeau chiar și 9 metri înălțime, astăzi marea este ceva mai liniștită. Frigul nu a plecat însă de pe litoral, diminețile sunt din ce în ce mai reci, de exemplu la această oră, afară sunt -2 grade Celsius.
De azi au fost redeschise toate porturile de la Marea Neagră iar traficul maritim a fost reluat.

Citește și: Nouă atenționare din partea Administrației Naționale de Meteorologie. Un cod galben de viscol a fost emis pentru zece județe din țară

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Zeci de utilaje de deszăpezire au intervenit toată noaptea pentru a curăța drumurile județene și cele naționale, astfel încât oamenii să-și reia de azi activitatea.
Viscolul s-a domolit puțin după ora 21 seara, însă multe localități sunt în continuare fără curent și apă. Așadar, pentru multe familii a fost o noapte grea pentru că au fost nevoite să doarmă în frig.
De asemenea, elevii din județele Constanța și Tulcea nu vor merge astăzi la școală.

Aceștia se vor întoarce fizic la ore abia atunci când vremea va reveni la normal”, a transmis Raluca Sevastru, corespondentul Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si