Așa arată holurile din secția de interne a Spitalului Județean din Ploiești. Mai multe tărgi au fost așezate în fața saloanelor, iar bolnavii sunt nevoiți să aștepte acolo eliberarea unui pat.

Andrei Ilinca, director medical Spitalul Județean Ploiești: "Ne-am confruntat cu un aflux foarte mare de cazuri care au trebuit internate pe secția de interne. Locurile sunt puține din cauză că avem și secție de covid.

Toate cazurile sunt dirijate către Spitalul Județean, fiind spital de rang superior."

Oamenii cer găsirea unor soluții

Situația îi îngrijorează atât pe pacienți, cât și pe aparținătorii lor care speră să nu iasă din spital cu infecții nosocomiale. Oamenii cer găsirea unor soluții urgente.

"Bătaie de joc! Atât vă spun. Bătaie de joc."

"Rușinos pentru noi că suntem români și am ajuns în situația asta. Păcat. De aia ne pleacă tinerii din țară pentru că aici nu au ce să mai vadă."

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi copii de trei și cinci ani au fost aruncați de la etaj de mătușa lor: „Au căzut în gol”

În cadrul Spitalului Județean din Ploiești funcționează și o secție pentru pacienți infectați cu Sars CoV-2. Chiar daca pandemia a trecut, din cauza legii cei care au alte afecțiuni, în afară de coronavirus, nu pot ocupa un pat.

Citeste si: VIDEO- Părinții români arestați în Danemarca au fost eliberați. Ce se va întâmpla cu bebelușul lor

Dan Decebal, DSP Prahova: "Avem informații că se va modifica în perioada imediat următoare ordinul Ministerului Sănătății care reglementează numărul de paturi covid. Până la schimbarea legislației, conducerea spitalului promite ca va organiza 80 de locuri pentru pacienți."

Bolnavii riscă să rămână fără mâncare în spitale din cauza scumpirilor

Bolnavii din spitale ar putea să rămână oricând fără mâncare. Avertismentul șocant vine chiar de la managerul Institutului Marius Nasta din București.

Citeste si: O inspectoare antifraudă a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită 100.000 de euro

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Scumpirile din ultima vreme au făcut ca cei 11 lei destinați unui bolnav să fie imposibil de împărțit în 3 mese așa că e nevoie, urgent, de majorarea alocației de hrană.

Citeste si: OMS: „Cel mai probabil scenariu este că gravitatea Covid-19 va scădea în timp”

Ministerul Sănătății caută soluții menite să scoată din foame pacienții din spitale așa că e luată în calcul o majorare a alocației de hrană.

Creșterea ar putea fi de la 11, la 20 de lei, în cazul unui meniu destinat pacienților cu probleme mai puțin grave.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si