Un șofer a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coloana oprită la semafor

Tânărul șofer a pierdut controlul autoturismului și a provocat un accident ușor pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara.

Incidentul s-a produs vineri, 28 ianuarie, în jurul orei 12:00, în apropiere de intersecția cu strada Burebista. Tânărul de 18 ani se deplasa spre mall și a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei.

Acesta nu a mai putut opri la timp în coloana care se formase la semafor și a acroșat mașina din fața sa, care ulterior s-a izbit într-o autoutilitară. 

La rândul său, tânărul a fost deviat în scuarul care delimitează sensurile. 

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost bătut de un vecin din cauza unui loc de parcare. Agresorul a fost filmat

Un taximetrist l-a luat la bătaie pe șoferul de 18 ani

Martor la întreaga scenă a fost inclusiv un taximetrist care venea din spate și nu a fost în niciun fel implicat în cele întâmplate. A fost dornic însă să facă pe justițiarul, așa că a coborât din mașină și i-a aplicat tânărului o corecție în mijlocul străzii. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Șoferul vinovat coboară speriat din autoturism și nu apucă să realizeze mare lucru, întrucât este luat imediat la palme de taximetrist.

Citeste si: Fiul unui cunoscut om de afaceri din Gorj s-a urcat cu cel mai puternic bolid din lume pe o altă mașină din trafic- FOTO

Actul violent a luat sfârșit abia după ce trecătorii au sărit în apărarea tânărului. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. La fața locului au sosit la scurt timp inclusiv echipajele medicale dar și polițiștii. Pagubele au fost doar de ordin material. Tânărul șofer s-a ales cu o sperietură zdravănă și a fost îndemnat să depună plângere împotriva taximetristului care l-a lovit. 

Citeste si: "Vai de viaţa mea! Unu-i mort aici!" Accident tragic la Constanța. Oamenii legii s-au îngrozit când au ajuns la locul accidentului

VIDEO- Imagini cu un puternic impact emoțional:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si