Marinarul- căzut în depresie- a profitat de neatenția instructorului și s-a împușcat mortal. Secvența violentă a venit la scurt timp după ce o rudă a bărbatului a sunat la 112 și a averizat că el se va sinucide. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis, în poligon
VIDEO | Imagini șocante cu momentul în care Mădălin s-a sinucis, în poligon

Scena teribilă în care bărbatul de 41 de ani și-a încheiat brutal socotelile cu viața a fost filmată de camerele de supraveghere din poligon.

Sunt imagini extrem de violente și nu pot fi difuzate în întregime. Mădălin- de profesie marinar- s-a dus ieri să tragă la țintă și se poate observa că- până să recurgă la gestul inexplicabil- a descărcat 49 de cartușe. La un moment dat- însă- când instructorul îi dădea indicații unei alte persoane- el a îndreptat pistolul la tâmplă.

Citeste si: Caz șocant la Vaslui. Un bărbat, acuzat că a furat un cadavrul de la morgă pentru a pune mâna pe banii de înmormântare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident de proporții pe autostradă. Un bărbat și-a pierdut viața, doi copii și un adult în stare gravă

Citeste si: Nelson Mondialu probleme grave în familia lui: „Nu știu cine a lăsat-o însărcinată!”

 

Bărbatul nu a murit pe loc

A fost chemată o ambulanță care l-a dus în grabă la spital- în comă. Din păcate- în această dimineață s-a stins.

Apropiaţii susţin că în ultima vreme intrase în depresie. Încă nu sunt clare frământările ce l-au împins la gestul extrem- dar rudele știau ce avea de gând să facă.

Ba chiar cineva a sunat la 112 și i-a spus dispecerului că Mădălin intenţionează să îşi pună capăt zilelor. Din păcate- nu l-a putut nimeni opri. El a lăsat- se pare- și un bilet de adio!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si