Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Imagini șocante cu Robert și Giuly, dezvăluite în gala eliminatorie din "Casa Iubirii". Au fost împreună în Italia?

Robert și Giuly, confruntați cu imagini surprinse pe camerele de supraveghere. O nouă gală tensionată are loc azi în "Casa Iubirii": după descalificarea Rebeccăi, show-ul incendiar de la Kanal D continuă cu noi conflicte deschise, dar și cu situații controversate.

Sorin Negru,

Imagini șocante cu Robert și Giuly, dezvăluite în gala eliminatorie din "Casa Iubirii". Au fost împreună în Italia?

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Au apărut o serie de zvonuri în mediul online cu privire la o ieșire împreună în Italia a lui Robert și Giuly. Cei doi neagă că ar fi zburat împreună cu avionul, dar dacă informațiile sunt adevărate, s-ar expune unei încălcări a regulamentului din "Casa Iubirii".

Citește și: VIDEO „Este prea mult!”. Rebecca, descalificată din „Casa Iubirii”! Nici Antoni nu a scăpat nepedepsit: „Ne pare rău că s-a ajuns aici”

Gala eliminatorie de duminică de la "Casa Iubirii" vine cu tensiuni și surprize.

Conflictul dintre Giuly și Bianca dă în clocot, iar Patrick intervine nu pentru a liniști apele, cum ne-a obișnuit până acum, ci pentru a pune gaz pe foc.

Giuly: Minți cu nerușinare

Scandalul dintre Giuly și Bianca a continuat și în gala de duminică.

Citeste si: Băiatul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost condamnat definitiv. Câți ani de închisoare îl așteaptă- kanald.ro

Citeste si: Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat- wowbiz.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

Andreea Mantea: De ce nu puteți să vă înțelegeți voi două?
Bianca: Probabil că am eu o problemă, oamna Andreea, în felul în care mă exprim. Eu am încercat să am destul de multe discuții cu ea în care nici eu nu am înțeles nimic, nici ea nu a înțeles nimic.
Giuly: S-a văzut clar pe material că zici una și după aceea zici alta și îmi spui mie că nu înțeleg.

Minți cu nerușinare.
Bianca: Vrei să vorbești tu sau vorbesc eu?
Giuly: Minți în continuare!

Patrick intervine în conflictul Giuly- Bianca

Patrick: Voiam doar să spun că toți avem scame și toți suntem într-un bol, dar Giuly a fost singura care s a ridicat din bol și a zis: Voi sunteți greșiți! În condițiile în care și ea face parte din bol, nu veni tu dintre toți să zici: Patrick e greșit, Bianca e greșită!

Giuly: Păi, dar nu mai pot! Ce să fac, să stau aici și să te ascult pe tine cuu ne învârți așa cum vrei tu?
Patrick: Păi și eu vreau să te ascult pe tine, măi femeie? Crezi că eu am chef să te ascult?

VIDEO Imagini șocante cu Robert și Giuly, dezvăluite în gala eliminatorie din "Casa Iubirii". Au fost împreună în Italia?

Imagini șocante cu Robert și Giuly, prezentate în gala de la Casa Iubirii

Robert și Giuly sunt confruntați de moderatoarea Andreea Mantea cu privire la zvonurile legate de ieșirea lor împreună în Italia.

Andreea Mantea: A apărut în online această informație despre voi că ați fi zburat împreună de la Bergamo la București. Vin astăzi și vă întreb în fața tuturor: ați fost în acel zbor împreună?

Giuly și Robert răspuns tranșant: NU.

Citeste si: Raluca Podea, mărturisiri șocante despre tatăl ei, la mai bine de un an de la decesul lui. „Era pur și simplu el, după care s-a transformat în abur”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile șocate de ce au găsit în telefonul criminalului din Italia: "Am vrut să știu cum e să ucizi". Ucigașul Mariei Campai și-a premeditat fapta- radioimpuls.ro

Citeste si: Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți dai seama, iar 40% sunt rezistente la antibiotice- antena3.ro

 

Este de văzut cum reacționează cei doi după ce Andreea Mantea le prezintă imaginile-surpriză.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI