Petrecăreții au vrut la un moment dat ca nunta să fie mai animată, așa că în scenă au apărut imediat câțiva bărbați care aveau asupra lor arme de foc

Focuri de armă la o nuntă la care a cântat Adrian Minune

Pentru ca totul să fie și mai spectaculos, bărbații înarmați s-au apropiat de Adrian Minune, manelistul fiind vizibil speriat de ceea ce se întâmplă.

Indivizii îi cer lui Adrian Minune să tragă cu o mitralieră, însă cântărețul refuză în nenumărate rânduri, spre amuzamentul celor din jur care participă la eveniment. 

Citeste si: VIDEO| Tzancă Uraganu, din nou în mijlocul unui scandal imens! O bătaie generală a avut loc în București, la o petrecere la care a cântat manelistul

Mai mult decât atât, manelistul chiar îi roagă la un moment dat pe bărbați să oprească această manifestație. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cei din urmă nu au fost deloc convinși de rugămințile lui Adrian Minune. Doi bărbați întreaptă o mitralieră și un pistol spre cer, apoi încep să tragă mai multe focuri de armă.

Citeste si: Soția lui Adrian Minune a suferit un atac vascular. Ce a transmis Cati Simionescu

Petrecăreții nu par deloc speriați de ceea ce se întâmplă. Dimpotrivă, se distrează, râd și filmează momentul cu telefoanele mobile.

Imaginile s-au răspândit imediat în mediul online și au devenit virale, stârnind un val de reacții. 

Reacția autorităților

Reprezentanții Poliției spun că imaginile scandaloase sunt din anul 2018, filmate la o nuntă din Republica Moldova.

„Urmare a verificărilor efectuate, cu operativitate, de structurile Poliției Române, cu privire la imaginile postate pe o rețea de socializare, în care apar mai multi bărbați, care trag cu arme de foc, în timpul unui eveniment privat, anterior apariției acestora în spațiul public, s-a stabilit că respectivul eveniment a avut loc, în anul 2018, în Republica Moldova.”, au spus reprezentanții IGPR.

Citeste si: Cum justifică Tzancă Uraganul că nu plătește nici un leu impozit! ”În legătură cu banii de la nunți...”

VIDEO- Focuri de armă sunt trase în fața manelistului Adrian Minune

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si