Au fost momente de panica printre localnicii din satul Dudu, din Ilfov, aflat chiar langa capitala Romaniei. Oamenii au sunat la 112 dupa ce au asistat la scene de o violenta extrema care par posibile doar in filme. O femeie de 23 de ani a aruncat cu benzina si a incercat sa-i dea foc barbatului cu care avea o relatie, totul in urma unei neintelegeri.

Omul locuia intr-o casa in constructie, cu acordul proprietarilor, ca sa pazeasca locul. Femeia e cunoscuta de cei din cartier, care se tem de ea.

Citeste si: Suspectul în cazul cadavrului găsit pe un câmp din Ilfov a fost reţinut

Dar agresoarea nu s-a oprit aici. Doar cateva minute mai tarziu, a incercat sa-l atace pe un baiat de zece ani, care se juca pe strada. Micutul a fugit catre scara blocului, disperat sa scape, dar femeia l-a urmarit, a pus piciorul in usa si a intrat dupa el pana in apartamentul in care locuieste copilul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: Poliţist din Timiş aflat în misiune, înjunghiat în picior cu un cuţit

Micutul a fost salvat din mainile agresoarei de un alt copil, prietenul lui de joaca.

Toata actiunea a fost surprinsa de camerele de supraveghere pe care locuitorii, din fericire, si le-au instalat in cartier. Acum, oamenilor le este frica sa mai iasa din case.

Citeste si: Scene incredibile în centrul Capitalei: Supărat că a pierdut la jocurile de noroc, a agresat mai multe persoane- VIDEO

Surse din cadrul anchetei spun ca agresoarea are probleme psihice si ca ar mai fi fost internata. Acum este in spital, pentru ca micutul a incercat sa se apere si a ranit-o la randul lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si