Mai multe străzi din orașele Cluj Napoca și Florești au fost inundate după o ploaie torențială de doar câteva minute. Cantități mari de ploaie, dar și grindină au făcut canalele să refuleze, iar străzile au fost complet acoperite. Furtuni puternice au fost și la Rădăuți stratul de grindină a fost atât de mare încât oamenii au crezut că sunt în plină iarnă, a transmis Cristian Sabbagh.

După câteva minute de furtună s-au produs inundații

La Rădăuți, furtuna a fost atât de puternică încât stratul de grindină îi făcea pe oameni să creadă că sunt în plină iarnă. În județul Cluj, a fost emisă imediat o alertă cod portocaliu de vreme severă, iar în zonele inundate, mașinile abia reușeau să se deplaseze.

Pentru a face față situației, pompierii au fost mobilizați de urgență și au fost înregistrate zeci de apeluri la numărul de urgență 112 după ce locuințele și curțile oamenilor au fost inundate cu apă și mizerii din canalizare.

În Rădăuți, cantitățile de apă au fost atât de mari încât stratul de grindină din curțile localnicilor părea zăpadă. Precipitațiile au depășit 35 de litri pe metru pătrat și furtuna a fost însoțită de vânt puternic și descărcări electrice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Meteorologii anunță că vremea este în schimbare și că vom scăpa de furtuni violente începând de azi. În weekend, ne putem aștepta la temperaturi caniculare care vor depăși 30 de grade.

Citește și: VIDEO Culturi distruse de grindină și străzi inundate! Ce anunț au făcut acum meteorologii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si