Mai multe imagini cu un microbuz înmatriculat în Hunedoara au fost filmate și publicate pe internet. Acesta a fost surprins în timp ce trăgea șase sănii în care se aflau copii și adolescenți.

Videoclipul a devenit viral

„În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini, în care 6 copii şi tineri sunt tractaţi cu sania de un microbuz, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost demarate verificări imediate, în vederea stabilirii locului în care s-a produs fapta şi dispunerii măsurilor legale.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că evenimentului s-a produs ieri, 5 februarie, în jurul orei 14.00, pe DJ 582E, în apropierea Staţiunii Semenic.”, a transmis, duminică, IPJ Caraş-Severin.

Citeste si: Accident devastator în Dolj. Mașina în care se aflau doi vecini a fost izbită de un autoturism

Bărbatul a fost identificat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acesta are 34 de ani și este din județul Hunedoara. Amenda pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea este cuprinsă între 870 şi 1.160 de lei.

Citeste si: Pericol de accident pe DN 1. Sistemele de alimentare ale unor stâlpi iluminați au fost furate, la mai puțin de o săptămână de la montare

„Am trăit s-o văd şi pe asta. Cică trimiţi copilul în tabără ...Chiar au înnebunit cu toţii????”, a scris, pe Facebook, un bărbat care a postat un clip video cu un microbuz care trage şase sănii pe care sunt copii şi adolescenţi.
Nu se precizează unde a fost filmată isprava, dar microbuzul este înmatriculat în Hunedoara.

Înregistrarea este făcută de o mașină aflată în spatele microbuzului, care se pregătea să îl depășească.


„Doamne, dar câţi îs! Ăştia nu-s sănătoşi la cap! Măi, nu-i bine, nu-i bine, nu mai faceţi asta!”, se aude o femeie din maşina din care a fost realizată filmarea.

Citeste si: Accident de ultim moment. Sunt implicate un autoturism şi un camion

În urma imaginilor devenite virale, polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului, în persoana unui bărbat, de 34 de ani, care risca acum o amenda cuprinsa intre 800 si 1.100 lei pentru nerespectarea regulilor privind remorcarea.

Citeste si: Imagini uluitoare de la înmormântarea șoferului care a provocat accidentul din Iași! Când sicriul a fost coborât în groapă, cei prezenți au amuțit! Ce s-a întâmplat


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si