Bilanț dezastruos în urma tornadei

Tornada înspăimântătoare care a lovit în județul Brăila a lăsat în urmă un bilanț dezastruos. Zeci de copaci s-au prăbușit pe drumuri, ori peste mașini, iar acoperișurile au fost smulse de pe case. Oamenii au asistat neputincioși în fața naturii dezlănțuite.

A fost nevoie de doar zece minute ca tornada să lase urmări desprinse parcă dintr-un film de groază. În comuna Gemenele, acoperișurile au zburat ca niște foi de hârtie.

Oamenii n-au crezut că vor scăpa cu viață. Furtuna a fost însoțită de bucăți uriașe de grindină. Rafalele de vânt au suflat cu peste optzeci de kilometri la oră, iar copacii au căzut pe străzi ca popicele. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Prăpăd a fost și în oraș. Șoferii care erau în trafic s-au trezit în mijlocul furtunii. Copacii au fost secerați de vântul turbat și au avariat treizeci de mașini. Autoritățile din Brăila spun că arborii doborâți acum de vânt nu au fost printre cei verificați.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si