Mașina de poliție a rămas blocată în pasajul de cale ferată din cartierul Ostroveni al municipiului Vâlcea, în zona Maidan. Potrivit oamenilor legii, bărbatul care se afla la volanul dubei, polițist fiind, a fost sancționat de colegii săi de breaslă pentru că nu a respectat semnele de circulație.

Citește și: Familia unei românce a trăit timp de 14 ani un adevărat calvar. Zi de zi au fost persecutați de un italian: „Întoarceți-vă în țara voastră!”

“La data de 9 aprilie a.c., un polițist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospecială de poliție, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurile legale, conform legislației în vigoare”, au transmis reprezentanții IPJ Vâlcea, conform jurnaliștilor de la  Gazeta Vâlcea.

Internauții s-au întrecut în comentarii la postarea cu duba de Poliție blocată în pasaj

Imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare după ce un polițist a decis să le posteze pe pagina sa de Facebook. Scenele au devenit virale, iar oamenii au găsit amuzantă situația în care a ajuns polițistul care se afla la volanul autospecialei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citește și: Un tânăr de 16 ani a fost prins cu un cuțit într-un parc din Brăila. Adolescentul s-a panicat când a văzut Poliția

"Bine că nu au făcut-o decapotabilă".

"A vrut sa dea semnalul si au pornit stergatoarele"

"Era mai simplu sa scoată aer din anvelope" sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauții care s-au prăpădit de râs după ce au văzut postarea făcută de omul legii.

Citește și: Percheziții la un cunoscut dezvoltator imobiliar. Acesta a construit ilegal încă un etaj la un bloc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si