Patrick se pare că ar dori să se apropie de Virginia. Concurentul îi face declarații savuroase Virginiei și o invită să își bea cafeaua împreună, iar dorința sa i-a surâs concurentei. Între timp, Robi asistă curios și pare că își iese din minți doar la gândul că Virginia ar putea interacționa cu alt bărbat, când el și-a propus să o recucereasă.

Citește și: Cosmin riscă să fie eliminat?! Andreea Mantea a făcut un anunț neașteptat: ”Te voi anunța decizia luată”

patrick casa iubirii

Patrick îi face declarații savuroase concurentei și o invită la cafea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Vrea Patrick inima Virginiei? Robi nu acceptă o apropiere între concurentă și alt bărbat

Patrick începe săptămâna cu declarații dulci către Virginia. Concurentul o complimentează și primește la schimb zâmbete largi din partea acesteia.

După ce i-a spus că îi este dragă, Patrick a invitat-o pe Virginia la cafea. Concurenta a acceptat fără a stea pe gânduri, lucru care l-a supărat, se pare, pe Robi.

patrick casa iubirii

Patrick: "Îmi ești foarte dragă, Virginia"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Virginia!

Virginia: Ești foarte atent la ce fac!

Patrick: Da, îmi ești foarte dragă, Virginia, să știi! 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

virginia

Patrick: "Îmi ești foarte dragă, Virginia"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Virginia: Serios?

Patrick: Jur!

Virginia: Știam!

Patrick: Îmi ești o per soană tare dragă. Mă uit așa la tine, uneori zici că ești un copil, chit că ai 24 de ani. De astăzi vreau să bem cafeaua împreună!

Virginia nu a stat pe gânduri și l-a ascultat pe Patrick. Sub privirile nedumerite ale lui Robi, mascate de un zâmbet și o întrebare pusă râzând, concurenta a mers în casa băieților, se pare, pentru a onora dorința lui Patrick.

Citește și: Sebastian, țința fetelor în gala eliminatorie! Ce mărturisiri au făcut acestea: ”Nu știe să se comporte cu o fată”

virginia casa iubirii

Virginia acceptă invitația lui Patrick la cafea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Pentru cine ai venit? Pentru mine sau pentru cafeaua lui Patrick?

Virginia: Am venit să beau cafeaua cu Patrick.

Robi nu pare împăcat cu faptul că Virginia a acceptat invitația lui Patrick la cafea. Se pare că lui Robi nu îi convine ca Virginia să se apropie de un alt concurent, după ce acesta și-a mărturisit intenția de a o recuceri.

robi casa iubirii

Robi: "Nu pot să accept!"

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Acum, eu... În drumul meu spre recucerirea Virginiei nu pot să accept treaba asta... o interacțiune între ea și alt bărbat. Niciodată!

Pentru a afla cum continuă intenția lui Patrick de a se apropia de Virginia, dar și cum va reacționa Robi, puteți afla urmărind emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si