Ne-am făcut de râs iar, prima oară cu Dincă, acum cu ce s-a întâmplat. Caracalul, Caracalul

Acesta este tabloul cu domnitori importanți precum Neagoe Basarab și Constantin Brâncoveanu, Printre ei apare și figura lui Ion Doldurea, primarul milionar din Caracal, îmbogățit din afaceri cu GPL. Averea uriașă i-ar fi adus porecla de Împaratul.

Citește și: VIDEO- Primarul din Caracal, tatăl celui care deținea stația GPL de la Crevedia, a demisionat din toate funcțiile politice. Stația GPL, este, potrivit primarului din Crevedia, "mai degrabă un depozit GPL"

Să se compare el cu marii domnitori care au fost

Eu mi-am permis licențele artistice de a improviza și de a face niște personaje pe care le-am vrut eu, care să se potrivească oarecum cu descrierea și cu personajele de epocă, cum ar fi

În același tablou apare și unul dintre fiii primarului, cel implicat în prezent în afacerile cu GPL. Lângă el este pictat și fratele său, spune pictorul, deși unele voci spun că celălalt personaj ar semăna de minune cu Marcel Ciolacu, coleg de partid cu Ion Doldurea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Într-adevăr este familia Doldurea cu care eram prieteni, băieții se potriveau pentru că erau cu bărbi și cu astea și deci puteau să fie niște personaje de epocă.

Prieteni, aveam imaginile și am vrut să fie într-un fel o mică joacă, o mică glumă să zic așa, lucrarea n-a mai putut ajunge la primărie, unde era locul, Doldurea a zis, băi, dacă tot n-ai ce face cu ea și decât să o dai răsucită și băgată după ușă, mai bine mi-o dai mie că tot m-ai pictat acolo. Așa a ajuns la el

Tabloul nu a fost plătit de primărie și e adăpostit în casa Doldurea un edificiu istoric transformat în hotel de cinci stele și restaurant.

Un spațiu privat, dar deschis publicului. Ținând cont că proprietarul deține o funcție publică importantă, tabloul poate fi interpretat și ca un mesaj politic, iar interesul public devine justificat.

- După câte a făcut, da, merită

- Să i se spună cum?

- Domnitor, împărat, acum eu știu, îm orice caz, șef mare

- V-ați adresa așa către dumnealui?

- Dacă face, pot să-i spun și rege!

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Mai bine ar pune mâna să facă ceva decât să fie numit domnitor

Ion Doldurea a anunțat că se autosuspendă din funcțiile politice deținute. Prefectul de Olt nu înțelege însă, dacă renunță și la funcția de primar, așa că cere lămuriri de la PSD.

Am reușit să aflăm doar că edilul este momentan în concediu. Nu am obținut alte informații, deși am încercat și la primărie, dar și la una dintre casele lui Ion Doldurea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si