Audieri în ziua în care Petrică Mîțu Stoian va fi înmormântat

Impresarul artistului a făcut primele declarații după ce a ieșit de la audieri. Doru Gușman va merge apoi să îl conducă pe ultimul drum pe Petrică Mîțu Stoian.

”A trebuit să spun tot ce știu despre starea de sănătate a lui Petrică Mâțu Stoian din ultimii 16 ani. M-a întrebat numai ce știu eu.

Am vorbit cu el dimineața la 9, când era la cardiologie în Reșița și mi-a zis să stau liniștit că nu sunt probleme. Am mai vorbit o dată cu el la 11, era medicul acolo. Aia a fost ultima mea convorbire cu el. Mi-a spus (n.r. despre clinică).

Citeste si: Cum se simțea Petrică Mîțu Stoian înainte să moară? Ce a făcut artistul în ultimele ore de viață

Era foarte încântat de clinică, că e frumos, în vârful muntelui. Mi-a spus că l-a consultat, i-a recomandat 15 zile de stat și va intra în camera hiperbară. M-a sunat după ce a ieșit de acolo și mi-a zis că a fost excelent și mi-a trimis poză cu platoul de mâncare. Și am mai vorbit încă o dată la 9 seara, când a spus că merge să se culce că era obosit.

(…) Să fiu sincer, pe mine nu mă interesează cum se soluționează. Petre este mort și nu trebuia să se ducă acolo. (…) A fost greșeala lui și a fost fatală. Nu avea ce să caute acolo. Avea probleme cardiace, nu trebuia să se ducă. Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-am dus și eu cu el”, a declarat Doru Gușman în momentul în care a ieșit de la audieri.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| O țară întreagă plânge plecarea mult prea bruscă a iubitului artist Petrică Mîțu Stoian

În jurul orei 9:00, în această dimineață, au fost chemați la audieri impresarul Doru Gușman dar și sora regretatului artist, Maria Tărchilă.

Citeste si: VIDEO. Mii de persoane au venit să-și ia ADIO de la maestrul Petrică Mîțu Stoian. Sicriul în care se află trupul neînsuflețit, înconjurat de flori

Totodată, audiați vor fi inclusiv medicii din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si