Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Împușcat mortal la vânătoare de un tânăr de 30 de ani

Un bărbat a fost împuşcat la o partidă de vânătoare de către un tânăr, iar acesta din urmă este cercetat acum pentru ucidere din culpă. Drama s-a petrecut pe malul Dunării.

Razvan Ilie,

Cel care a tras este un tânăr în vârstă de 30 de ani, din orașul Hârșova. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și braconaj.

DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul nefericit a avut loc în cursul nopții trecute, pe malul drept al Dunării, în zona comunei Giurgeni, din județul Ialomița.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla la vânătoare alături de alte cinci persoane. La un moment dat, unul dintre partenerii de vânătoare ar fi tras accidental cu arma, iar glonțul i-a provocat victimei o rană care s-a dovedit a fi fatală.

Oamenii legii spun că din primele verificări ar fi vorba despre un accident.

Potrivit polițiștilor, cel care a tras este un tânăr în vârstă de 30 de ani, din orașul Hârșova.

În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și braconaj.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI