Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Împuşcături în Capitală

Este de-a dreptul şocant ceea ce s-a întâmplat în urmă cu putin timp în centrul Capitalei! Un bărbat înarmat cu o armă de tip airsoft, care are proiectile metalice, a deschis focul la întâmplare. A ciuruit o maşină şi geamul unei case. Serviciul român de informatii s-a văzut nevoit să trimită trupele antiteroriste la fata locului!

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol

"M-am speriat foarte mult pentru că unde e geamul spart acolo e lolcul copilului meu, acolo stă. Stau de 6 ani aici și nu s-a intamplat un asemnea incident", spune o femeie.

"Vineri mi-am găsit mașina ciuruită și din portieră a sărit în oglindă, n-am băgat de seamă, am zis că o fi de la mașina de gunoi că are roata mare, a sărit vreo bilă că am găsit și bila și asta e. După ce am alertat a tras din nou două focuri. Mă gândesc că e doar din bloc că altfel nu are cum", povesteşte o altă persoană.

Proprietara masinii ciuruite de gloante este în şoc. La fel ca toti locuitorii acestui cartier linistit până mai ieri, din Capitală.

Focuri de armă- care au părut trase dintr-un bloc, au zguduit duminică linistea acestor oameni! Au fost atât de puternice, incat oamenii au sunat la 112.

Iar autoritătile au decis trimiterea unor trupe speciale la acest incident deloc obisnuit.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

icio persoană nu a fost rănită. Mașina la cel moment era parcată în fața imobilului și în interior nu se aflau persoane.

Citeste si: Șofer împușcat mortal de polițiști în Botoșani! Cum s- a ajuns aici

La fața locului s-au deplasat și luptători ai trupelor Antitero care au acordat sprijin în vederea identificării persoanei care a folosit dispozitivul cu bile metalice.

În acest moment nu putem vorbi neapărat despre o armă neletală care utilizează bile metalice, ci despre un dispozitiv.

Citeste si: Împușcături la granița României. Două persoane au fost rănite

Gloantele au distrus geamul unei masini si fereastra unei case. Doar o minue a făcut sa nu se afle nimeni in calea acelui glont, care, practic, a intrat in casa situata in fata blocului din care se presupune că a tras atacatorul.

Trupele speciale sunt pe urmele atacatorului!

Citeste si: VIDEO- Cei patru interlopi care au fugit după războiul din Chiajna nu sunt de găsit. Răsturnare de situație

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI